1. #1
    LJLJ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Durum 
    LJLJ isimli Üye şimdilik offline konumundadır
    Üyelik Tarihi 
    02 Kasım 2016
    Favori Oyun  
    aSilkroad
    Konular 
    497
    Mesajlar 
    3,201
    Beğenme 
    1248
    Beğenilme 
    1002
    Konum
    Law & Justice  

    Standart mBot client başlamıyor

    Giriş yap dedikten sonra 'Başarıyla giriş yapıldı' yazısından sonra 'Clienti Başlat' ne kadar basarsam basayım açılmıyor. Çözüm ya da başına gelen var mı?



    Sadece Üyeler Linkleri Görebilir...
    Sadece Üyeler Linkleri Görebilir...


  2. #2
    LJLJ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Durum 
    LJLJ isimli Üye şimdilik offline konumundadır
    Üyelik Tarihi 
    02 Kasım 2016
    Favori Oyun  
    aSilkroad
    Konular 
    497
    Mesajlar 
    3,201
    Beğenme 
    1248
    Beğenilme 
    1002
    Konum
    Law & Justice  

    Standart

    Clienti başlat dedikten sonra görev yöneticisinden hemen yok oluyor.



    Sadece Üyeler Linkleri Görebilir...
    Sadece Üyeler Linkleri Görebilir...

  3. #3
    Sentinel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Durum 
    Sentinel isimli Üye şimdilik offline konumundadır
    Üyelik Tarihi 
    08 Ocak 2015
    Favori Oyun  
    Silkroad Online
    Konular 
    110
    Mesajlar 
    1,766
    Beğenme 
    1058
    Beğenilme 
    852
    Konum
    Bursa - Elazığ  

    Standart

    çözüm tüm çarları kapatmak ya da modeme reset atmak. tabi doğru anladıysam.
    (bende de oluyordu start diyordum imleçin yanındaki daire dönüyordu ama sro client gelmiyordu)
    HiddenPower*RoyalGuard

    RoyalFamily

  4. #4
    LJLJ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Durum 
    LJLJ isimli Üye şimdilik offline konumundadır
    Üyelik Tarihi 
    02 Kasım 2016
    Favori Oyun  
    aSilkroad
    Konular 
    497
    Mesajlar 
    3,201
    Beğenme 
    1248
    Beğenilme 
    1002
    Konum
    Law & Justice  

    Standart

    Alıntı Skuld Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çözüm tüm çarları kapatmak ya da modeme reset atmak. tabi doğru anladıysam.
    (bende de oluyordu start diyordum imleçin yanındaki daire dönüyordu ama sro client gelmiyordu)
    Olmuyor, 4 farklı server var bilgisayarda 1 tanesi sıkıntısız geri kalanlar problemli a&b dahil bunlara...
    Clienti başlattıktan sonra görev yöneticisine baktım, tıklayınca hemen client görev yöneticisinden kayboluyor.



    Sadece Üyeler Linkleri Görebilir...
    Sadece Üyeler Linkleri Görebilir...

  5. #5
    Hurley - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Durum 
    Hurley isimli Üye şimdilik offline konumundadır
    Üyelik Tarihi 
    16 Kasım 2013
    Favori Oyun  
    Silkroad Online
    Konular 
    263
    Mesajlar 
    3,478
    Beğenme 
    179
    Beğenilme 
    703
    Konum
    İzmir  

    Standart

    Alıntı LJLJ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Giriş yap dedikten sonra 'Başarıyla giriş yapıldı' yazısından sonra 'Clienti Başlat' ne kadar basarsam basayım açılmıyor. Çözüm ya da başına gelen var mı?
    Alıcan phbotu acıcan manageri kafa rahat
    Sadece Üyeler Linkleri Görebilir...

  6. #6
    LJLJ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Durum 
    LJLJ isimli Üye şimdilik offline konumundadır
    Üyelik Tarihi 
    02 Kasım 2016
    Favori Oyun  
    aSilkroad
    Konular 
    497
    Mesajlar 
    3,201
    Beğenme 
    1248
    Beğenilme 
    1002
    Konum
    Law & Justice  

    Standart

    @Sadece Üyeler Linkleri Görebilir... Sorun çözüldü konuyu kapatabilir misin?

    --
    mBot dosyasını, Bilgisayar > Özellikler > Ayarlar > Veri Yürütme Engellemesinden yeşil olan dosyayı seçtim uygulaya tıkladım. Sorunum çözüldü. Kırmızı değil yeşil olan! Anlamayan özele pm atsın, Kg..
    Konu LJLJ tarafından (10.Eylül.2017 Saat 16:48 ) değiştirilmiştir.



    Sadece Üyeler Linkleri Görebilir...
    Sadece Üyeler Linkleri Görebilir...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Giriş