Arkadaşlar yukarıdaki hatayı alıyorum, ne yapmam lazım?
@Sadece Üyeler Linkleri Görebilir...
ayb Nickli Üyeden Alıntı Arkadaşlar yukarıdaki hatayı alıyorum, ne yapmam lazım? Shadowhunters Nickli Üyeden Alıntı @Sadece Üyeler Linkleri Görebilir... Merhabalar Uzak Baglantı Verme Sansınız Var Mı ?
Sadece Üyeler Linkleri Görebilir...
MvPMiNToN Nickli Üyeden Alıntı Merhabalar Uzak Baglantı Verme Sansınız Var Mı ? Merhabalar, baglanti veremiyorum, her hangi bir program yok, ama surekli denedim virus prog kapattim. Ama her seferinde unknown error aliyorum.
MvPMiNToN Nickli Üyeden Alıntı Merhabalar Uzak Baglantı Verme Sansınız Var Mı ? Yöneticiler seni işe almalı
ayb Nickli Üyeden Alıntı Merhabalar, baglanti veremiyorum, her hangi bir program yok, ama surekli denedim virus prog kapattim. Ama her seferinde unknown error aliyorum. Uzak Bağlantı İle Çözebilirdik.Teşekkürler İyi Forumlar
Shadowhunters Nickli Üyeden Alıntı Yöneticiler seni işe almalı Güzel Düşüncen İçin Teşşekür Ederim.Amacım Forumda Sürekli Olarak Yardımcı Olmak.İyi Forumlar Dilerim.
MvPMiNToN Nickli Üyeden Alıntı Güzel Düşüncen İçin Teşşekür Ederim.Amacım Forumda Sürekli Olarak Yardımcı Olmak.İyi Forumlar Dilerim. Sizede iyi forumlar.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)