| |
- 02.Mart.2016, 01:24 #1
- Durum
- Üyelik Tarihi
- 05 Ekim 2012
- Favori Oyun aSro-bSro-cSro
- Konular
- 867
- Mesajlar
- 3,848
- Beğenme
- 0
- Beğenilme
- 1795
- Konum
- Trabzon
EURO 2016'da büyük tehlike
Sadece Üyeler Linkleri Görebilir...
UEFA Etkinlikler Direktörü Martin Kallen, Fransa'da düzenlenecek 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki maçların, terör tehdidi olması halinde seyircisiz oynanabileceğini söyledi.
Türkiye Milli Takımı'nın da katılacağı EURO 2016'ya 10 Haziran-10 Temmuz tarihlerinde ev sahipliği yapacak Fransa'da, 13 Kasım 2015'te başkent Paris'te gerçekleştirilen terör saldırılarının ardından turnuvanın güvenli biçimde yapılabilmesi adına çalışmalar sürüyor.
Fransız hükümetiyle koordinasyon içinde çalışan UEFA'nın etkinlikler direktörü Martin Kallen, acil durum hazırlıkları hakkında "Şu an herhangi bir terör tehdidi veya endişe verici durum yok ama olursa ilgili maç ertelenebilir. Güvenlik için karşılaşmayı seyircisiz oynamak zorunda da kalabiliriz" ifadelerini kullandı.
Statlara giriş sırasında üst araması yapılacağını bildiren Kallen, stat dışında kurulan dev ekranlardan karşılaşmaları takip edecek insanların güvenliğinin de öncelikleri arasında bulunduğunu belirtti.
FeaR_DreaM
Romeo1447
V4N_HELLSiNG
_Arsonist_
Efsaneler Ölmez Sadece Şekil Değiştirir Since 2011
Konu Bilgileri
Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)