Launcheri açıyorum fakat start gelmeden kapanıyor neden lütfen yardım edin
Silkroad.exe ile girmeyi deneyin.
Sadece Üyeler Linkleri Görebilir... - Sadece Üyeler Linkleri Görebilir... - Sadece Üyeler Linkleri Görebilir... Genel Bilgiler: Sadece Üyeler Linkleri Görebilir... - Sadece Üyeler Linkleri Görebilir... - Sadece Üyeler Linkleri Görebilir...
Sro client ten giriyorum böyle bir yer çıkıyor oyunda yeniyim ne yapıcağımı bilmiyorum ne yapıcam burada Sadece Üyeler Linkleri Görebilir...
batuhancakar Nickli Üyeden Alıntı Sro client ten giriyorum böyle bir yer çıkıyor oyunda yeniyim ne yapıcağımı bilmiyorum ne yapıcam burada Sadece Üyeler Linkleri Görebilir... kardeşim bilgisayarının özellikleri sro için yetersiz sadece bunu söyliyim
__________________ __________________ DURUCAN🔱 Floydian __DeHSeT__ Rulezz †
Peki . Eskiden kaldırıyordu şimdi niye olmadı anlamadım
sro clientten girmeyeceksin silkroad.exe var orada ondan girmeyi dene sanırım en alttan 5. olması gerek bsilkroad klasöründe
LasTShot58 Guild : RedLine job : Hırsız
Malesef sistemin yetersiz.Arkadaşımın`da böyle olmuştu hem Ram`ini hemde Ekran Kart`ını değiştirdi.
bro bnce bi şunu dene Sadece Üyeler Linkleri Görebilir... Linki youtubtan buldum hatanın çözümü bu olabilir . Eğer pc eskiden kaldırıyorsa ve sen pc de bi değişiklik yapmadıysan.
"Haters gonna hate, cancağızım." ''DarkStory''
yaşadıgın hatayı çogunlukla ekran kartı yüzünden veriyordu
FeaR_DreaM Romeo1447 V4N_HELLSiNG _Arsonist_ Efsaneler Ölmez Sadece Şekil Değiştirir Since 2011
batuhancakar Nickli Üyeden Alıntı Peki . Eskiden kaldırıyordu şimdi niye olmadı anlamadım yeni update geliyor sürekli yeni bişeyler ekleniyor hata vermesi normaldir
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)