| |
Konu:paypal sorunlar icin
- 10.Ağustos.2014, 19:00 #1
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 13
- Beğenme
- 0
- Beğenilme
- 0
sa kardesim bu 3 olcak bugun bana dolandırıc diyosun ama benim onla bir alakam yok benim 3 carmıda banladım ay pi adresinden ben paramı kuran carsın diyorum verdim net kafedeki adama oda yükledi carların id aykutbaba1 aykutbaba2 aykut3428 enson yükledin bugun daha onuda baladın silk yükledim birde ona 50 tl lik lüffen yardım et kim beni kazıklıyor öğrenmem lazım kendi paramla rezil olyom 160 tl bir yatırım bugunde 50 tl 2 sindede geldi silk ama banlandım kardesim ya allah rızası icin carlarımı geri ver veyada konuyu anlat benim bir sucum varsa allh belamı versin kuran capsınki bir sey yapmadım bne
10.Ağustos.2014, 19:09 #2
- Durum
- Konular
- 556
- Beğenme
- 10
- Beğenilme
- 5266
Benim yazdıklarımı okumuyor musunuz? Size anlatıyorum. Parayı verdiğiniz internet cafe sahibi paypal ile ödeme yaptıkdan sonra ücreti iade istemiş. Bu durumda da paypal ile silk alınan hesaplar kapatılır. Bu noktada yardımı bizden istemeyin. Bizim sorunumuz değil. Dolandırıcılığı yapan cafe sahibidir. Gidip onunla iletişime geçin. Anlatabilyor muyum?
NOT: CEVAP YAZ butonuna basın. Yeni konu açmayın!
11.Ağustos.2014, 01:13 #3
12.Ağustos.2014, 17:59 #4
- Durum
- Favori Oyun cSilkroad
- Konular
- 63
- Beğenme
- 303
- Beğenilme
- 111
Aynı sorunun bi değişiği bende de olmuştu ama parayı benim geri istememle değil, paypal otomatikmen geri almıştı. Sizin durumunuz tam da GM'nin dediği gibi. Gidip internet kafenin sahibiyle konuşacaksınız. Ama o adamın da yaptığı insanlık dışı !
Spor Yöneticiliği
24.Ağustos.2014, 11:55 #5
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 13
- Beğenme
- 0
- Beğenilme
- 0
bakın kardeşim unutulan pwmi geri verin paypaldan yapılan itirazı kapatayım.
aynı şahıs olduguma paypaldan itiraz edince inanıyorsunuz .
pw unuttugumiçin inanmıyorsunuz.
pw mi geri verin olay kapansın bir pw unuttugum için olay bukadar uzadı
pwsini unuttugum için sizde geri vermedğiniz için paypaldan itiraz ettim
lütfen id:aykutbaba olan charımın pwsini eski şifresine tekrar getirin bukadar basit.
24.Ağustos.2014, 12:00 #6
26.Ağustos.2014, 06:53 #7
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 13
- Beğenme
- 0
- Beğenilme
- 0
bak kardesim ben bun yazmadım bilene sen bana dedinki kafaci dedin bana ben gitim adamla tarrsıtım oda bu yazıyı yazı parayı ben alamdım daha ddim dekontları gösterdi paypal a resimleri felan göndermsiin parayı sen lamsın diyor ihaleyi sen kazanmsın doğrumu bu dökümünü vercek bana kredi akrtını bende sana postaneden geri yolucam 160 tl 50 tl de bi su surun cözülsün artık para harcıyom ben bu oyuna kim dolandırcıs serefsizse bilmem o diyorki doalndırıcı o sendi yorsunki adam bguun gösterdi bana dekontları felan paypal resimleri flan yolamsın heralde ihaleyi sen kazanmsın haylada doalndırcı diyosun bu nasıl olcak peki
26.Ağustos.2014, 08:42 #8Giriş