1. #1
    lider0606 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Durum 
    lider0606 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
    Üyelik Tarihi 
    03 Şubat 2013
    Konular 
    4
    Mesajlar 
    6
    Beğenme 
    0
    Beğenilme 
    0
    Konum
     

    Question mbot hakkında acil arkadaşlar.

    Daha düne kadar bot sorunsuz çalışıyordu,bugün birşey oldu ve mbotloadere artık yönetici olarak tıkladğımda hiçbirşey olmuyor hatada vermiyor sadece bekliyor birşeyde açılmıyor ne yapmam gerekiyor ?


  2. #2
    ers003 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Durum 
    ers003 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
    Üyelik Tarihi 
    19 Temmuz 2012
    Konular 
    11
    Mesajlar 
    29
    Beğenme 
    1
    Beğenilme 
    0
    Konum
     

    Standart

    bazen mbotu çalıştırmadığımız halde mbot çalışıyormuş gibi duruyor ve aynı çarın mbotunuda tekrar açamıyoruz ve hatada vermediğide oluyor aynı mbotu açtınız diye hata verir normalde sen görev yöneticisinden işlemlerden sonlandır yada pc ye reset at eğer bunları yaptıysan sorununu bilemiyeceğim

  3. #3
    AusePride - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Durum 
    AusePride isimli Üye şimdilik offline konumundadır
    Üyelik Tarihi 
    14 Temmuz 2012
    Favori Oyun  
    bSRO & aSRO
    Konular 
    97
    Mesajlar 
    1,155
    Beğenme 
    404
    Beğenilme 
    586
    Konum
     

    Standart

    Alıntı lider0606 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daha düne kadar bot sorunsuz çalışıyordu,bugün birşey oldu ve mbotloadere artık yönetici olarak tıkladğımda hiçbirşey olmuyor hatada vermiyor sadece bekliyor birşeyde açılmıyor ne yapmam gerekiyor ?
    Mbota giriş yapılmış mı?
    Eğer giriş yapılmadıysa dosyayı kopyala ordan aç bide belki olabilir
    Konu AusePride tarafından (04.Şubat.2013 Saat 00:00 ) değiştirilmiştir.
    Nick: AusePride-D4rKLighT
    Guild: Marvel-POWER
    Since 2012

  4. #4
    ers003 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Durum 
    ers003 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
    Üyelik Tarihi 
    19 Temmuz 2012
    Konular 
    11
    Mesajlar 
    29
    Beğenme 
    1
    Beğenilme 
    0
    Konum
     

    Standart

    Birde yanlışlıkla Microsoft Visual C++ ve microsoft Net Framework 4.0 gibi windows için gerekli programları kaldırmış olmayasın? birde Mbot loadere ters tıkla birader özelliklere tıkla sonra uyumluluğa tıkla en son orda Bu program aşağıdaki için uyumluluk modunda çalışır yazıyor ya o kutucuk işaretli olsun ve senin kullandıgın windowsu seç yada en yakın olanı uygula desene

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Giriş