ARKADASLAR BILDIGINIZ UZERE MORTALE2H KARAKTERINE SAHIPTIM UZUN BIR SURE BOYUNCA YUKLEMIS OLDUGUM BU VIDEO UZERINDEN TARAFIMA SALDIRILARDA BULUNULDU Video Lİnki: Sadece Üyeler Linkleri Görebilir...
Yorumlarda tarafıma saldırılıp 1 kere kesersın crit gelince kesersın onu bunu yaparsın adam degılsın sudur budur gibi yazılar geldi
Videodaki yakalayabildiğim arkadasların hepsını tekrar yakaladım. 400 Tl lık bilgisayarımda video kayıt programı acınca 20 fps oldugu ıcın bu sefer video cekmedım ve ciddi ciddi 3 el oynadım Videodaki gibi.
Resimler MakeLove : Sadece Üyeler Linkleri Görebilir...
Karşılaşmanın nasıl sonuclandıgı chat kısmında yazıyor.
GeceninSesi: Sadece Üyeler Linkleri Görebilir...
Gecenin Sesi 1 : Sadece Üyeler Linkleri Görebilir...
Gecenin Sesi 2 : Sadece Üyeler Linkleri Görebilir...
Gecenin Sesi 3 : Sadece Üyeler Linkleri Görebilir...
Yeteneğimi sınayan yaşlanmış ve agırlaşmış olan reflekslerimle dalga geçen genç arkadaşlara bırakıyorum bu resimleri. Bir insana sallamadan önce , yargılamadan önce mazisine bakın yoksa o adam döner dolaşır tecrube ve bilgisi ile sizi yine döver yine döver.
NOT OLARAK CHARIN TAMAMI 15 TL YE SATILMISTIR MADDIYATTAN COK MANEVİYATA DEGER VERDIGIM ICIN FAYDALI OLMASI ADINA BIRAKTIM !.
BİR BAŞKASI SIZI 7 SET EZIK ITEMLER STATSIZ SILAHLARLA HASAMAT EDERSE BEN DEGILIM .
7 Yıl binlerce pvp binlerce yatalak artık donecegımı dusunmuyorum... Tabiki Belli olmaz Kalın Sağlıcakla
Strong pipi guildi sagda solda acık aramasaydı fotoraflar yuklenmıcektı rezillik bende kalacaktı .. pvp yapan arkadaşlar saygılı aklı basında adamlar guildleri nedeni ile yuklenmıstir. Saygılarımla Sevgilerimle. Mortale2H
KPYDUGUMUN MALI ZIKTIRGIT. YAŞINI BAŞINI ZIKEM SWDA HER KESTIGIMIZI SS ALSAK IŞIN IÇINDEN ÇIKAMAYIZ. Zirvede bırakayım dedi herhal amk malı ezikligin egosu puhaaaaa