Rank sıfırlandı, henüz inceleme yapılacağı için rütbeler verilmedi. Gün içerisinde tamamlanacak.
Sadece Üyeler Linkleri Görebilir... - Sadece Üyeler Linkleri Görebilir... - Sadece Üyeler Linkleri Görebilir... Genel Bilgiler: Sadece Üyeler Linkleri Görebilir... - Sadece Üyeler Linkleri Görebilir... - Sadece Üyeler Linkleri Görebilir...
Kişinin sahte rank kastığı tespit edilemedi. Belirli bir zaman aralığında mal alım satımı mevcut defalarca.
Sadece Üyeler Linkleri Görebilir... - Sadece Üyeler Linkleri Görebilir... - Sadece Üyeler Linkleri Görebilir... Genel Bilgiler: Sadece Üyeler Linkleri Görebilir... - Sadece Üyeler Linkleri Görebilir... - Sadece Üyeler Linkleri Görebilir...
Eger 1 pc de 2 sı hunter 1 ı trader serbest ıse ona bırsey dıyemem cunku bu rankta ılk 3 e gırenlerden de 1 kısıye aıt oldugunu bılıyorum @Sadece Üyeler Linkleri Görebilir...
Buna dair bir kural paylaşmadık, bir kişi hunter ve trader karakteri ile ranka girebilir. Hatta kendi malını satmamak kaydı ile Thief ranka dahi girebilir.
TMM TSKR Ederım bundan boyle 1 pc de gırıcem 5 hunterı takıcam pesıme 1 tane traderle hep 1 olurum ben bılmıyordum bunu @Sadece Üyeler Linkleri Görebilir... 1 pc de ya hunter yada trader olarak gırılıp hareket edıldıgını bılıyordum.