| |
- 26.Mayıs.2019, 22:49 #1
- Durum
- Favori Oyun Silkroad Online
- Konular
- 114
- Beğenme
- 222
- Beğenilme
- 261
ARTIK Y E T E R Y E T E R!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sadece Üyeler Linkleri Görebilir...
YAHU BUNASIL BİR KARŞILIKTIR,BU NASIL BİR TARAFIMA YAPILAN BİR SAYGISIZLIKTIR YA?KONULARA CEZA VERMEDEN NEYE DAYANARAK KAPATIYORSUNUZ YA?ADAM CHARIMI GÖRDÜĞÜ YERDE KÜFÜRLERE BAŞLIYOR BU NASIL BİR SAYGISIZLIKTIR BU NASIL BİR ANLAYIŞTIR YA?BU ADAMIN DAHA BAN YEMEK İÇİN NELER YAPMASI GEREKİYOR YA?BİR PLAYER OLARAK ARTIK GINA GETİRDİNİZ YA BU NASIL TARAFIMA YAPILAN BİR SAYGISIZLIKTIR?BU ADAMI BEN BANLADINIZ SANIYORUM ETTİĞİ ONCA KÜFÜRE KARŞILIK EN AZ 7 8 DEFA CHAT BAN YEDİ REKLAM BANI YEDİ BU ADAM HALA BURDA UTANMADAN OYUNUNU OYNUYOR BİZİMDE OYUNUMUZU GELİYOR KÜFÜR EDİP ZEHİR EDİYOR YA BU NASIL BİR ANLAYIŞTIR İNSANA BİRAZ DEĞER VERİN YA KÜFÜR EDENLE ETMEYEN ARASINDAKİ FARK ARTIK BELLİ OLSUN BUNEDİR YA BEN 23 YAŞINDAYIM ALOOOO TARAFIMA EDİLEN AİLEVİ KÜFÜRLER ZORUMA GİDİYOR BAKIN KALP KIRACAĞIM.BEN ARTIK BU ADAMI BU SUNUCUDA GÖRMEK İSTEMİYORUM BU ADAM ALENEN NE OYUNUN HUZURUNU KOYDU NE BŞKA BİŞEY ETTİ HERŞEYİN BİR SINIRI VARDIR ARTIK BENDE SINIRIMA DAYANDIM ŞURAYA AYLAR SONRA GİRMİŞİM GİRER GİRMEZ AİLEVİ KÜFÜR EDİYOR BAKIN YA BU ŞEREFSİZE HAKETTİĞİ CEZAYI VERİRSİNİZ YADA BEN KOMPLE KARAKTERİMİN HERŞEYİNİ SİLER ÇEKR GİDERİM ARTIK YETER YA PLAYERLİGİ DEĞİLDE KÜFÜRLERİ KONUŞULUYOR BU KİŞİNİN BIÇAK KEMİĞE DAYANDI YA!
DİĞER PCDE AĞZINA KADAR SS DOLU ONLARLA ATMAYI UĞRAŞMAYACAĞIM BUNEDİR KARDEŞİM YA SÜREKLİ AİLEVİ KÜFÜRLER YİYORUZ FORUMA KONU AÇIYORUZ YÖNETİCİ 50 TANE KÜFÜRE CEZA VERMEDEN KAPATIP GİDİYOR BÖYLE BİR ANLAYIŞ OLABİLİRMİ YA BU NASIL BİR SAYGISZLIKTIR BU OYUNDA EDEBİYLE OYNAYANLA OYNAMAYAN NASIL AYIRT OLACAK YA BEN BU OYUNU 3 SENEDİR OYNUYORUM 1 DEFA CHAT YEMİŞİMDİR ARTIK BU ADAMIN KÜFÜRLERİNDEN GINA GELDİ ALIN ŞUNU BURDAN YA.YA BU ŞEREFSİZE HAKETTİĞİ CEZAYI VERİN YADA BEN KOMPLE HERŞEYİMİ SLİP BİRDAHADA ASRO FALAN OYNAMAYACAĞIM BUNASIL BİR SAYGISIZLIKTIR YA AYIP DENEN BİRŞEY VARYA KÜFÜR YEMEYEMİ GİRİYORUZ BURAYA YA? ARTIK YETER YETER!!!! @Sadece Üyeler Linkleri Görebilir...Konu SirMarque tarafından (27.Mayıs.2019 Saat 00:09 ) değiştirilmiştir.
26.Mayıs.2019, 23:35 #2
27.Mayıs.2019, 00:19 #3
27.Mayıs.2019, 10:33 #4
27.Mayıs.2019, 10:40 #5
27.Mayıs.2019, 13:03 #6
- Durum
- Favori Oyun Silkroad Online
- Konular
- 114
- Beğenme
- 222
- Beğenilme
- 261
Ben hiçbir sunucuda ban yemedim,bugüne kadarda sadece 1 kişiye ailevi küfür ettim!Burada ben adalet arıyorum!Siktiklerim gelip burda konuşmasın!Hiçbirinizde gram playerlik yok ancak küfürden başka bir bok bilmezsiniz deyyuslar sizi!
Ulan yavşak neworderin iti miço bugüne kadar ben sana ne zaman küfür ettim karşıma gelecek kadarda delikanlı değilsin!Gelgelelim melez hasan kanı bozuk hasan BEN CSRO OYNAMADIGIM HALDE CSRODAN NASIL BAN YEDİM AMINA KODUGUMUN İTİ NE ANLATIYORSUN SEN ?
27.Mayıs.2019, 16:31 #7
27.Mayıs.2019, 16:37 #8
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 10
- Beğenme
- 43
- Beğenilme
- 57
csro dan biri küfürden ban yedi sende küfürden ban attırabilirim diye bu konuyu açtın beynin olsa sözü açmaya gerek olmuycaktı ek olarak benim küfür ettigimi (ailevi) bir delikanlı çıkıp da söylesin ve şu yazıda ettigin küfür ailevi küfürdür sen bu küfür ü ailevi olarak görmeden millet e yazmışsan sw nin alayının ailesine etmişsin diye sayarım ya da ben 2. Oldum @Sadece Üyeler Linkleri Görebilir... ailevi mevcut gereğini arz ederim teşekkür ederim.
28.Mayıs.2019, 00:16 #9
02.Haziran.2019, 01:14 #10Konu Bilgileri
Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Giriş