S400 Nickli Üyeden Alıntı Ne anlatıyorsun vasıfsız yatalak forumdan millete sallamaktan yorulmadın mı ? Demek sallamam oraya kadar geldi ehehe azına girmesin dikkat et
KingOfMoRfiN Nickli Üyeden Alıntı ahaaaaaaaaaaaaaaaaaa aklına vurdum case traktor markası rencide etmek istemedim adamı seni kapıya baglayan yokki oynayasın at kafası case dava demek ama hardcase ile birleşince sanırım ZorDurum anlamına gelmiş sen traktör markası olarak bil
ortamın IQ seviyesi çok düşük ben AFK
S400 Nickli Üyeden Alıntı ortamın IQ seviyesi çok düşük ben AFK zaten baska bi bok yedigin yok hemen kac
GoldenFriendBrotherHoodZ
KingOfMoRfiN Nickli Üyeden Alıntı turkcemizi iş basında kullanıyoz biz burda 4 gözle mıhabbet ederken degil Fotonu attılar eşşeklerle mi muhabbet ederken kullanıyon memet Sent from my iPhone using Tapatalk
RedSea 'Since 2007' Retired...
forzabeko Nickli Üyeden Alıntı Fotonu attılar eşşeklerle mi muhabbet ederken kullanıyon memet Sent from my iPhone using Tapatalk Hoşuna gittiyse salayım bitanesını üstüne de bi eşşek Beko çıksın
forzabeko Nickli Üyeden Alıntı Fotonu attılar eşşeklerle mi muhabbet ederken kullanıyon memet Sent from my iPhone using Tapatalk yok seni yaparken kullanmıstım ona essek diyosan benlık sıkıntı yok
KingOfMoRfiN Nickli Üyeden Alıntı yok seni yaparken kullanmıstım ona essek diyosan benlık sıkıntı yok Önce kendi yazdığını oku, anlarsan Türkçe bilen bi eşşeğe söyle çevirisini yapsın. Tatlı çocuksun memet seni üzmek istemiyorum. Git eşşeklere anlat derdini.
AbdestBozan Nickli Üyeden Alıntı Hoşuna gittiyse salayım bitanesını üstüne de bi eşşek Beko çıksın Çoban olan sensin.. Kendine ayarla bi tane sabah akşam altlı üstlü takılırsın.
forzabeko Nickli Üyeden Alıntı Çoban olan sensin.. Kendine ayarla bi tane sabah akşam altlı üstlü takılırsın. Beko +5li benim gibi adamsın susta adam desinler
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)