| |
- 18.Şubat.2016, 02:35 #1
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 61
- Beğenme
- 27
- Beğenilme
- 33
Gün geçmiyor ki bi af talebi daha gündeme gelsin.. Gün geçmiyor ki bi karakter daha soyulmasın. GMler o kadar prof ki stall yoluyla verilen itemleri dahi kimin hangi saatte aldığını bulabiliyor. Fakat bi karakter soyulduğunda gelen şikayetle çalan kişinin tüm karakterleri banlanıyor, çaldıransa itemsiz kalıyor. Bu iş bize player kayıp ettirmekten başka bi işe yaramıyor. Ya deyin ki ; çaldıran suçuyla otursun, çalan oynasın devam etsin. Ya da çaldıran kişinin itemleri bulup banlanmasın, madur olan yani eski tarafa iade edilsin. Siz bu şekilde ne yapıyorsunuz ki? Kime bi iyiliğiniz dokunuyor ya da yönetim olarak? sadece player kayıp ediyoruz arkadaşlarımız eksiliyor.
18.Şubat.2016, 02:37 #2
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 515
- Beğenme
- 1251
- Beğenilme
- 1186
Dostum kendi mallığından çaldırıyor hepsi .OYUN HATASI OLSA GM ZATEN VERİR İTEMLERİ.AMA DİKKAT ET HERKES KENDI GERIZEKALILIGINDNA ÇALDIRIYOR.100 KERE DİYORLAR FACEBOOKDAN WHATSAPDAN KONUSUN ITEMLERI ALIP VERIIRKEN AMA ÖZÜRLÜLER ANLAMIYOR İŞTE
BENCE ITEM MITEM VERILMESIN BUNLARA MUSTAHAK .ALLAHIN VERDIGI BEYİNİ KULLANMAYAN INSANIN BOLE OYUNLAR OYNAMAMASI GEREKÇ
18.Şubat.2016, 02:39 #3
18.Şubat.2016, 02:42 #4
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 515
- Beğenme
- 1251
- Beğenilme
- 1186
KARDEŞİM BİRİNE SONSUZ GÜVENEBİLİRSİN.ZATEN BU HIRSIZLIGI GUVENDIGINIZ KISIELR YAPMIYOR KI ONLARI TAKLIT EDENLER YAPIYOR.BURDA GUVENILMEMMESI GEREKEN DIGER ETKENLER .1 KERE HIRSIZLIK OLUR 2 OLUR AMA 100 LERCE OLMAZ.EGER OLUYORSA KARDEŞİM BURDA BİR MALLIK VAR DEMEKTIR.YANI GM HER ZAMAN BU ITEMLERIN PEŞİNİ DE KOVALAYAMAZ Kİ.BEN UZUN ZAMANDIR OYNAMIYORUM OYUNU DA FORUMDAN TAKIP ETTIGIM KADARI ILE HAFTADA 2 KISI SOYULUYOR .ASGARD VE ODIN SOSYAL MEDYAYI KULLANIN DEDIKÇE KIMSE ADAMLARI IPLEMIYOR HALİYLE ADAMLARDA SINIRLENIOR TABI HAKLI OLARAK.
18.Şubat.2016, 02:44 #5
18.Şubat.2016, 02:46 #6
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 61
- Beğenme
- 27
- Beğenilme
- 33
tabii ki işte dediğim ya salaklarla oynyalım o oyunu, ya da zekilerle. böyle iki taraf da kayıp oluyor. sürekli player kayıp ediyoruz neye yarıyor? :d tamamen tarafsızım player kayıp edip durmak kötü sadece. bence oyun ful hırsız dolsun sorun yok, aklı başında birinin charını hiç kimse çalamaz. ama oyunu her gun bırılerının bırakması kötü oluyor
Konu slimfit tarafından (20.Şubat.2016 Saat 02:59 ) değiştirilmiştir.
20.Şubat.2016, 02:59 #7Konu Bilgileri
Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Giriş