| |
- 28.Şubat.2016, 14:07 #41
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 194
- Beğenme
- 706
- Beğenilme
- 768
Şirket haline geldikleri için yoğun olabilir, kendisi yapılan silk ödemelerine ve bilmediğimiz türlü işlerle uğraşıyor ve yoğun oluyor olabilir. Zaten Asgard'ın görevi de Odin'in yükünü hafifletip oyunun düzenini sağlamak. Sana veya bana Odin cevap verse ne farkedecek Asgard verse ne farkedecek. İkisinin de verdiği cevap aynı nitelikte sonuçta. Hiç bir zaman Odin'in Asgard veya Assassin'in sözünü geçersiz kıldığı bir mesajını görmedim ve zaten verilen cevaplar da Odin süzgecinden geçiyodur, ona sorulmadan kendi kafasına göre cevap verilmiyodur. Durum da bu olunca zaten verilen cevabın kime ait olduğu önemli olmuyor bence.
Konu MasTR tarafından (28.Şubat.2016 Saat 14:10 ) değiştirilmiştir.
Akıllılar dövüşmeden önce kazanırlar, cahiller kazanmak için dövüşürler.
bSro: ----------------------- aSro:
MasTR_Wizz ------------ MoshimeDoto
__HoPPaLa__ ----------- The_Guardian
ALTINORDU
28.Şubat.2016, 14:28 #42
- Durum
- Favori Oyun Silkroad Online
- Konular
- 81
- Beğenme
- 205
- Beğenilme
- 248
o degilde yazın gelcek bi ton yenilik vardı çok ama çok emin konuşuldu nerde o yenilikler davetiyemi bekliyor yoksa
pişman olamadık gitti ya :S
N'ola geldimse ben şuarâ bezmine âhir,
Âdet budur âhirde gelir bezmi ekâbir...
DreamDay
Tiuss
28.Şubat.2016, 14:40 #43
- Durum
- Favori Oyun Silkroad Online
- Konular
- 7
- Beğenme
- 36
- Beğenilme
- 45
Eskisi kadar silkroad oynayamıyorum fakat gördüğüm şu ki sabır denilen şey burada tükenmek üzere. Yöneticilerin gidenler olur gelende olur lafı bi yerde doğru olsa da ( neden gidiyorlar? ) ve ( ne için geliyorlar? ) sorusunu kendilerine sormaları lazım.
Buda benim görüşüm iyi forumlar.
28.Şubat.2016, 14:49 #44
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 13
- Beğenme
- 139
- Beğenilme
- 314
odin 2015 haziran ayında '' oyunu bırakanlar pişman olacak '' demeseydi burda kimse birşey diyemezdi ama sen '' yakında yenilikler geliyor, yenilikler yolda '' dersen ve 8ay geçmişse bu lafın üzerinden herkese bunun cevabını söylemek zorundasın.birşey getiremiyorsan getiremiyorum çözemiyorum de yapamadım de olay kapanır ama bu diyemiyorsunuz şirket olduğunuz için ve bunu diyecek şirkette pek yoktur türkiyede.(genel anlamda)
ben oyunu oynarken 2 kere kervan bugu oldu.adam kervan çekmeden 10dk içinde bi anda 6-7 tane 5* malı vermiş gibi rank yükseltiyor bug yaptığı kesin ama sonra noldu ? çözülemedi adam silki aldığıyla kaldı ve banlanmadı ve bizim emeklerimize yazık oldu... sen bana çözemedim rankı de eyvallah deriz ama hiçbir cevap vermiyorsun.birşey yapamayınca cevap vermemeniz resmen ilgilenmediğinizi gösterir.
28.Şubat.2016, 14:50 #45
28.Şubat.2016, 15:14 #46
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 377
- Beğenme
- 1070
- Beğenilme
- 2685
Konu DonnaR tarafından (28.Şubat.2016 Saat 15:28 ) değiştirilmiştir.
Trip_Kolik & DonnaR_
M4rJiNaL
BuYuGe_SYGl
RedLine & OttomanHeRoS
"Lâ fetâ illâ Ali, lâ seyfe illâ Zülfikâr"--لا فتى الا على لا سيف الا ذوالفقار
28.Şubat.2016, 15:19 #47
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 377
- Beğenme
- 1070
- Beğenilme
- 2685
sus sus o konulara girme ban atıyorlar hemen o konu yönetimin namahrem konusu o konuyu açtırmıyor
arkadaşım gidenler sıkılıyor gidiyor charını satıyor sonra bazı arkadaslarının yopgun baskısı uzerıne yaa muhabbet ve sohbet ortamını özledıgı ıcın gerı dönuyor fakat umdugunu bulamıyor 2 ay sonra gene bırakıyor buna dur demek yönetımın elındeyken onlar tekerlek dönuyor kazan kaynıyor elleme böyle gıtsın havasında oldugu ıcın bu düzen böyle gıdıyor şikayetçimiyim evet oyundan ve ortamdan zevk alıyormuyum evet ama daha ıyı ola bılır@Odin lütfen oyunla ilgi alakanızı kestiniz bari fouma bakın ara sıra kolay gelsin
Trip_Kolik & DonnaR_
M4rJiNaL
BuYuGe_SYGl
RedLine & OttomanHeRoS
"Lâ fetâ illâ Ali, lâ seyfe illâ Zülfikâr"--لا فتى الا على لا سيف الا ذوالفقار
28.Şubat.2016, 15:20 #48Giriş