| |
- 01.Mart.2016, 21:45 #61
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 5
- Beğenme
- 0
- Beğenilme
- 1
bende onu anlatmaya çalışıyorum kardeşim bu şekilde werilen itemi aldıgım için sonradan şikayet üzerine dolandırıcılıkla suclanıp çarım banlanıyorsa oyunda herkes birbirine yapar bunu sayın asgard gerekli açıklamayı da yapmadı sadece bekliyorum
01.Mart.2016, 21:46 #62
- Durum
- Favori Oyun cSilkroad
- Konular
- 2
- Beğenme
- 27
- Beğenilme
- 30
Ben daha önceleri isroda oynarken oyunu birkaç sefer bırakıp şans eseri jg'de gördüğüm insanlara item vermiştim.
1000+ kişi den elbet o item birine verilecek veren kişi olursa o kişi belki bunu bulmuş belki başka birini bulacaktı sonuç olarak bulacaktı
Her insan neden kötü olsun ki. Herkes oyunda itemi bedava verilemeyecek kadar değerli gördüğünü sanmıyorum. Bırakmıştır vermiştir.
01.Mart.2016, 21:47 #63
01.Mart.2016, 22:21 #64
- Durum
- Favori Oyun aSro-bSro-cSro
- Konular
- 1240
- Beğenme
- 518
- Beğenilme
- 10488
Biz bugüne kadar kimseyi kanıtsız cezalandırmadık , bu konuda içimiz rahat . Şüpheniz olmasın. Karakter sahibi şikayette bulundu ve gerekli incelemeyi yaptık . İnceleme sonucu hiç bir şekilde takas görülmemekte. Tek taraflı bir Exchange vardır ve itemler sizin karakterinize aktarılmış . Her yazdığınız yorumda konuya farklı bir anlam yüklüyorsunuz . En son yazdığınız konuda ise tanıdığınız olduğu iddia ettiniz . Eğer tanıyor iseniz sizi neden şikayet ettiğini kendisine iletebilirsiniz . Bu konuda bizi suçlayamazsınız. Biz karakter sahibinden şikayet aldık ve kanıtlar dahilinde gerekli cezayı uyguladık.
Bu konu dışında sizin bir önceki olayınızda da şüpheli davranışlarınız ve ceza almanız bu konuya da gölge düşürmekte . Bunu da ekleyelim .
http://www.jollygame.net/forum/55-bs...dikkatine.htmlOyun Kuralları - Forum Kuralları - Önemli Uyarılar
Genel Bilgiler: aSilkroad - bSilkroad - cSilkroad
Konu Bilgileri
Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)