| |
Konu:Resmi Aracı
- 30.Mart.2016, 20:29 #11
- Durum
- Favori Oyun aSro-bSro-cSro
- Konular
- 1240
- Beğenme
- 518
- Beğenilme
- 10488
Ben size bunu anlatamıyorum , herkes anladı siz anlamıyorsunuz. Yada sırf muhalefet olsun diye aynı şeyi tekrarlıyorsunuz. Nasıl anlatmalıyım ? Nasıl bir seviye bulayım sizin için ? Anlamamak için ısrar ediyorsunuz. Olay çok basit ,
Başvuran kişinin karakteri , başvuran kişi tarafından güncel bir konu üzerinden satılmıyor ise aracı olabilir .
Unique_Girl karakteri satılmıştı ve yeni sahibi ile başvuru yapıldı. Yani başvuru sırasında ortada Güncel bir konu yoktu , eski satış konusu duruyordu ve bu konunun sahibi de başvuran kişi değil siz bunu örnek gösteriyorsunuz . Bunu baz alamayız .Güncel bir konu değil bu . Bunun neresini anlamıyorsunuz hayret ediyorum ..Oyun Kuralları - Forum Kuralları - Önemli Uyarılar
Genel Bilgiler: aSilkroad - bSilkroad - cSilkroad
30.Mart.2016, 20:33 #12
30.Mart.2016, 20:35 #13
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 14
- Beğenme
- 4
- Beğenilme
- 23
Sayın yönetici: Sorumun Cevabını aldım ama kafamda bi kaç soru işareti kaldı. Yani Benim talebim resmi aracı olmaktı diğer şartları olumlu ama yönetimin gözündeki puanım meselesi kalıyor. Talebim Hala Geçerli Düşünürseniz sevinirim
30.Mart.2016, 20:38 #14
- Durum
- Konular
- 1240
- Beğenme
- 518
- Beğenilme
- 10488
Aracı seçimleri belirli aralıklar ile yapılıyor. Seçimler başladığı zaman oyun içerisinde notice ile bilgilendirme geçiliyor. Aynı zamanda forumda ek bir konu açılarak başvurular alınıyor. Şuanda aracı seçimleri yapılmamakta. Aracı seçimleri başladığı zaman başvurunuzu yapabilirsiniz . Takibini forumdan ve oyun içerisinden rahatça yapabilirsiniz . Yönetimin değerlendirmesini kafanıza fazla takmanıza gerek yok , siz kurallara uyuyorsanız ötesini düşünmenize gerek yok
Oyun Kuralları - Forum Kuralları - Önemli Uyarılar
30.Mart.2016, 20:55 #15
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 14
- Beğenme
- 4
- Beğenilme
- 23
Özellikle Sabaha karşı ve öğleye kadar online resmi aracı bulmak çok zor ve açık olduğunu düşündüm bu yüzden başvurmak istedim akşam 07.00 ile sabah 07.00 arasında online oluyorum Bu açığı kapatmak için şuan başvuru yapmıştım. Genede İlginiz için teşekkür ederim
30.Mart.2016, 21:10 #16
30.Mart.2016, 21:11 #17
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 236
- Beğenme
- 845
- Beğenilme
- 823
B Silkroad Güncel Resmi Aracıların Açıklandığı Tarih'e Dikkat Lütfen
Öncelikle Asgard Siz 02.02.2016 Tarihinde Resmi Aracıların Açıklandığını Yazıyorsunuz Karakterin Satış Konusu 28.01.2016 Tarihinde Açılıyor Ortalama Her Gün Güncelleniyor ve Karakter 16.02.2016 Tarihinde Satılıyor. Halen Bana Başvuran Kişinin Aynı Kişi Olmadığını Söylüyorsunuz.
Al Buyur. Konusuda Burada Unique_GirL_
Siz Kendinizle Çelişiyorsunuz O kadar
2. Bir Konuda
Diyorsunuz Aşağıda Ne Yazıyor??
Kırmızı Olarak Çizili Yerde Ne Yazıyor Acaba Ben Okuyamıyorumda ?
Yukarıdaki Yazılanları Dikkatli Oku
Aşağıdaki Resim Sizinle Alakalı Değildir @Asgard (Gereksiz Uzaklaştırılmayalım)
Konu _DarkBlue_ tarafından (30.Mart.2016 Saat 21:19 ) değiştirilmiştir.
_AantiqaA_
INeedYoul
30.Mart.2016, 21:13 #18
30.Mart.2016, 21:26 #19
- Durum
- Konular
- 1240
- Beğenme
- 518
- Beğenilme
- 10488
Sizin örnek gösterdiğiniz konu da zaten sadece Krypa_Lord var seçilen , onun da Satış konusu BMR tarafından açılıyor , fakat aracı başvurusunu WhirlpooL.07 yeni sahibi yapıyor. " http://www.jollygame.net/forum/14-bs...tml#post272017 "
Unique_Girl ve PlasmaGlow örnek gösterdiğiniz 2 karakter zaten seçilmiyor satış konusu olduğu için . Burada hata yada çelişen nokta nedir ?
Bu konuda ki bir önceki yorumum da şunu düzeltmek isterim , Unique Girl zaten seçilmemiş konuya baktığımda , yani bir kural hatası yada değişen bir kural yok .Oyun Kuralları - Forum Kuralları - Önemli Uyarılar
30.Mart.2016, 21:32 #20
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 236
- Beğenme
- 845
- Beğenilme
- 823
Kırmızı Çizili Bölümde Daha Önceden Ne Demişiniz
Şimdi Ne Dediniz?
Forumda Konusu Olan Karakteri Seçip Sonradan Kaldırıyorsunuz BMR Adlı Kişinin de O Zamanlar charını Satarken Resmi Aracıydı Sattıktan Sonra Bir Sürede Resmi Aracı Olarak Kaldı.
2. Olarak
Unique_GirL_ Muhabbetinide Siz Açtınız Ben Değil Sadece Yaptığınız Yanılgıyı Örneklendirdim Halen Bir Çırpınış Seziyorum Bu Olayda.
-----Ek-----
Yukarda Kırmızı İle Renklendirdiğim Alıntınızda Bulunan İfadede ki Gibi Bana Hitap Edemezsiniz Siz Nasıl Bir Tutum İçerisindesiniz @Odin Yardımcılarınız Uslübuna Dikkat Etmelerini Söyleyiniz Forumda Düzeni Sağlarken Düzen Bozma Davranışında Bulunmasınlar.
İyi ForumlarKonu _DarkBlue_ tarafından (30.Mart.2016 Saat 21:37 ) değiştirilmiştir.
_AantiqaA_
INeedYoul
Konu Bilgileri
Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Giriş