| |
Konu:2115 e kadar bann
- 31.Mart.2016, 16:58 #11
- Durum
- Favori Oyun aSro-bSro-cSro
- Konular
- 1240
- Beğenme
- 518
- Beğenilme
- 10488
Reklam ile küfür cezasını aynı kefeye koyamazsınız. 2 side birbirinden uzak örnekler . Kişiye hakaret ile Yönetime hakaret arasında ki fark ne ise bu 2 sinin de arasında ki fark o dur. Birisi bizim yönettiğimiz server da reklam yapıyor ise , buyursun istediği server da oynasın . Burada değil . Cezaları veren ve kaldıran da biziz. Bu konuda ne zaman ne şekilde karar alacağımızı da iyi biliyoruz. Bu yüzden kapatılan karakterler için bu kadar ısrarcı olmak durumu değiştirmiyor .
Oyun Kuralları - Forum Kuralları - Önemli Uyarılar
Genel Bilgiler: aSilkroad - bSilkroad - cSilkroad
31.Mart.2016, 18:29 #12
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 126
- Beğenme
- 241
- Beğenilme
- 156
charın açıldı tuzun kuru adamlar itiraz edebilir ki bence haklılar ancak her şey yine yönetimin kararına kalmış.şuanda yaptığın şey hani lisede öğretmeni yağlayan öğrenci varya tam olarak o.kendini başkasının yerine koy bir empati kur ve öyle yaz yazacaklarını.tamam yönetim karakterini açmış buda seni sevindirmiş ancak her konuda böyle yalakalık yapmana gerek yok.Fkc ye diyorsun ancak şuan senin durumunda aynı görüntüyü verdi gözüme.Bir düşüncen yoksa bir şeye yardımcı olamıyorsan bence yorum atma konulara.
Tekrardan hayırlı olsun charın.
(Banlı karakterim yok)
31.Mart.2016, 18:49 #13
31.Mart.2016, 18:55 #14
31.Mart.2016, 19:00 #15
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 14
- Beğenme
- 4
- Beğenilme
- 23
Cezaları sizin verdiğiniz ve kaldırdığınız konusunda hem fikiriz yanlz benim söylediğim karakter başka bi swden örnek gösterirken reklam amaçlı konuşuyorsun diye bann yedi. tabiiki size ısrarcı olmamın bişey değiştirmeyeceğini biliyorum ama en azından konuyu tekrardan aklınıza getirmek için yazmıştım. Çar zaten 12 Kasımda bann yemiş neyse dediğiniz gibi ısrarcı olmaya gerek yok kolay gelsin
01.Nisan.2016, 08:42 #16
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 303
- Beğenme
- 2446
- Beğenilme
- 3025
Niye degistirmesin kardesim? Baska bi sw den ornek gosterdiyse bunun neresi reklam amaçli oluyor da ban veriyorsunuz @Asgard ? Bu gibi charlarinda baninin kaldirilmasi iicin foruma onlarca konu açıp her konuda yönetime yalakalık mı yapması gerek?
ReaLaMity
1X1Y
01.Nisan.2016, 10:08 #17
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 64
- Beğenme
- 379
- Beğenilme
- 415
Hali hazırda af durumu yokken süresiz banı olan birinin banı kalkıyor da diğerlerinin günahı ne? Sabah akşam yönetim çok iyi isler yapıyor, padişahım çok yaşa deyip durmaması mı. Benim hakkımı yiyenin banı kalkıyorsa benim günahım neydi oyuna ara verirken ben de kasaydım bi sahte yakalanana kadar yolumu bulurdum suçumuz kurallara uyup,kendimizi bozmamamız mı
Lawyer Of Future
01.Nisan.2016, 12:03 #18
- Durum
- Konular
- 600
- Beğenme
- 10
- Beğenilme
- 5509
Reklam cezalarında affın olmamasının temel sebebi bu serverı bırakan, cezadan korkmayan ve özellikle altını çizerek belirtiyorum; Karakterde silk/global olma ihtimaline karşın hesap açılmamaktadır. Bugüne kadar yüzlerce karakter açıldı, tek amacı reklam olan ve silk ile global satın alarak bu reklamları yapan. Normal bir oyuncu da reklam yaptığında aynı şekilde değerlendirilir. En başta söylediğim gibi başka serverda oynamayı seçen, orasının reklamını yapan bir şahsın bu serverdaki ceza sisteminden korkusu olmaz. O yüzden ceza verme/af etme gibi kavramlar onun için geçerli değildir. Hesabı süresiz kapatılır ve bir daha kullanılamaz.
Oyun Kuralları - Forum Kuralları - Önemli Uyarılar
Genel Bilgiler: aSilkroad - bSilkroad - cSilkroad
Konu Bilgileri
Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Giriş