Bubbax Nickli Üyeden Alıntı ana beni düşman olarak görüyor la sen kimsin ben senle düşman degilimki kanka düşman mecaz anlamda ne yazcağımı düşündüm ama ynalış anladın herhangi bir kin yok xD ASa
FKC Nickli Üyeden Alıntı Bağyan oldugunu kabul ettın tahmin ettiğim gibi sadece istedigin olmaz manasında demiştin sonra harun mesaj kasıyor dıyorsunuz al işte benmi yapıyorum mızıkcılık siz yapıyorsunuz banane banane
NEWDAY Nickli Üyeden Alıntı düşman mecaz anlamda ne yazcağımı düşündüm ama ynalış anladın herhangi bir kin yok xD ASa tabikide aşkım ne kini biz kan davalısımıyız
Bubbax Nickli Üyeden Alıntı sadece istedigin olmaz manasında demiştin sonra harun mesaj kasıyor dıyorsunuz al işte benmi yapıyorum mızıkcılık siz yapıyorsunuz banane banane bugun 2.5k yaparsın gün uzun
Bubbax Nickli Üyeden Alıntı tabikide aşkım ne kini biz kan davalısımıyız Ha şöyle yola gelde asfalt gör.Malum E-5 eski kaldı .Otobandan anlarım D:
NEWDAY Nickli Üyeden Alıntı bugun 2.5k yaparsın gün uzun Yapar
FKC Nickli Üyeden Alıntı Yapar en kötü parayla alır 100 er 100 er mesaj :ASDS:A
NEWDAY Nickli Üyeden Alıntı en kötü parayla alır 100 er 100 er mesaj :ASDS:A Dimi ama knka ASDASD VSP250s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
FKC Nickli Üyeden Alıntı Yapar Olm imkansız kolay yapılmaz denilen vakit alıyor hepsi bu VSP250s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
NEWDAY Nickli Üyeden Alıntı bugun 2.5k yaparsın gün uzun Knka eskisi gibi sarmıyorum yoksa biliyorsum beni pampiş VSP250s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)