Bolye laf yapan kardşm benim GEL 1WS 1 E sonra konus XecunrtmXX misin nesin beklerim
BaBilms Nickli Üyeden Alıntı Bolye laf yapan kardşm benim GEL 1WS 1 E sonra konus XecunrtmXX misin nesin beklerim kardeş yara senin yara buraya atan sensin ws isteyen sensin
IIDisAsteRII
Yav sen kimsin ki boyle konusuon bak yoluna krdşm Gerekeni yaparlar adam senın kadar konusmadı lan
BaBilms Nickli Üyeden Alıntı Yav sen kimsin ki boyle konusuon bak yoluna krdşm Gerekeni yaparlar adam senın kadar konusmadı lan Adım IIDisAsteRII 2013 den beri bu topraklardayım wizzard cleric çarım v.s v.s TANITTIM FORUM BURASI KİMSENİN NE KONUŞACANI KARIŞAMASSIN
Konuş ozaman kg afq
BaBilms Nickli Üyeden Alıntı Konuş ozaman kg afq ok sağol sanada kolay gelsin BURALAR TÜM BSRO VE CSRO ÜYELERİNİN
@Asgard konu kapatırmısın
Neden emrecigin üstüne gidiyorsunuz olum ayıp değilmi laan nevar yani adam sizden bayram harclıgı istemiş verseniz ölürmüsünüz
Adam kaşınıyo sende kessene yani
BaBilms Nickli Üyeden Alıntı @Asgard konu kapatırmısın Varımız yokumuz bir konu KAPANMASIN madem bu haltı yedin tüm b ve c srocular görsün rezilliğini
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)