| |

Konu:Kervan Sorunu [BARD]
- 05.Ağustos.2016, 15:17 #1
- Durum
- Üyelik Tarihi
- 14 Temmuz 2016
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 11
- Mesajlar
- 23
- Beğenme
- 4
- Beğenilme
- 13
- Konum
Kervan Sorunu [BARD]
Kervanın çekildiği esnada bard buff açmak yasak mı ? Biz Bard bufu açtığımızda aman açma ban yiyeceğiz hatta bard speed bile açmak yasak gibi şeyler söyledilerde çok mantıksız geldi. Yinede sormak istiyorum. Kervanın çekildiği sırada bard buff açmak yasak mı ?
05.Ağustos.2016, 15:20 #2
05.Ağustos.2016, 15:20 #3
05.Ağustos.2016, 15:33 #4
05.Ağustos.2016, 15:45 #5
05.Ağustos.2016, 15:51 #6
05.Ağustos.2016, 16:44 #7
- Durum
- Üyelik Tarihi
- 14 Nisan 2014
- Favori Oyun aSro-bSro-cSro
- Konular
- 1240
- Mesajlar
- 27,408
- Beğenme
- 518
- Beğenilme
- 10488
- Konum
Yasak olan Skiller Dance ve Guard serileridir .
Mana - Guard Tambour . Dance serileri , Hit March gibi .
Speed , Noise , Mana Orbit gibi skiller serbesttir.Oyun Kuralları - Forum Kuralları - Önemli Uyarılar
Genel Bilgiler: aSilkroad - bSilkroad - cSilkroad
05.Ağustos.2016, 16:51 #8
05.Ağustos.2016, 16:52 #9
- Durum
- Üyelik Tarihi
- 14 Nisan 2014
- Favori Oyun aSro-bSro-cSro
- Konular
- 1240
- Mesajlar
- 27,408
- Beğenme
- 518
- Beğenilme
- 10488
- Konum
Savaş ve Düellolar
Madde 12. Exchange bug'u yasaklanmıştır. Bu bugu kullanan oyuncuların kayıtları incelendiğinde böyle bir bulguya rastlanırsa ilk seferde 1 gün, tekrarı halinde ise 7 gün hesapları durdurulacak.
Madde 13. Buffer karakterlerin düzenlenmesi ve yasaklanması.
a. Bard karakterler fortress war, job war, job cave, pvp alanı gibi savaş yerlerinde yasaklanmıştır. Bu alanlarda kullanılması yasak olan skill grupları Tambour ve Dancing serisidir. Bu skiller karakterleri ölümsüzlüğe yaklaştırarak savaşları içinden çıkılmaz ve sonlanmaz duruma getirmektedir. Diğer warrior, cleric buffları ile birleştiği zaman oyunun zevkini tamamen yok etmektedir.
b. (a) bendinde belirtilen suçların şikayeti esnasında BARD karakter seçilerek ekran görüntüsünde net bir şekilde gösterilerek şikayet edilmelidir. Aynı zamanda bard karakteri açan şahsında ismi yazılmalıdır.
c. (a) bendinde belirtilen suçların işlenmesi halinde bard karakter 1 ay süre ile kapatılır. Şikayet esnasında bard karakterini açan kişi veya kişilerde bard karakterin yasaklanması ile uyarılmış kabul edilir! Tekrar aynı suçta ismi geçmeleri halinde hesapları süreli olarak kapatılır.
d. Warrior, Cleric, Warlock gibi tüm karakterlerin pvp ve savaş alanlarında buffer karakter şeklinde yasaktır. Oyunun doğası gereği her oyuncu kendi karakterini kontrol edebilir. Buffer karakterin pvp ve savaş alanlarında kullanılması oyundaki dengeleri bozmakta ve alınan zevki azaltmaktadır. Bu konuda uyarı yapılacak olup tekrarında cezalandırılacaktır.
Aslında bu soruları sormadan önce oyun kurallarımıza göz atsanız her şey açık .Oyun Kuralları - Forum Kuralları - Önemli Uyarılar
Genel Bilgiler: aSilkroad - bSilkroad - cSilkroad
05.Ağustos.2016, 16:56 #10
- Durum
- Üyelik Tarihi
- 01 Ağustos 2016
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 123
- Mesajlar
- 716
- Beğenme
- 494
- Beğenilme
- 153
- Konum
evet haklısıznı. oyun kurallarını okumadım başlarken. eğer pt bufları yasaksa chn karakterler daha cazip gibi sanki. çünkü eu karakterler insanları pt ile oynamaya yönlendirmek için yapılmıştı. oyunun anatomisi biraz değişmiş sanki. ama illaki geçerli sebepleriniz vardır. en iyisi bir kaç fw ye katılıp tecrübe edinmek ana karakter yapmadan önce. herkese kolay gelsin
Konu Bilgileri
Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Giriş