| |
Konu:Capture The Flag
- 22.Ağustos.2016, 23:35 #11
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 9
- Beğenme
- 8
- Beğenilme
- 10
asgard oyunda gerekli npcyi değiştirinmi dedim ben? yeni npc eklensin dedim. ice trophy ile alış veriş yaptıran.
oyuna yeni npc eklemek mümkün ve merak etmeyin server çökmez adam gibi eklenirse. yüzlerce örnek server var tutmama sebebi npc eklendi diye değil ayrıca.
verdiğiniz cevap tamamen saçma.
konuşsanız bi ice tropyhy karsılıgında coin verse veya npc ekleseniz sorun kalmayacak. bugun ctf eventi düzenledim ben 5 TANE GLOBAL ATIP 2 PT ANCA TOPLADIM. ve çok zevk aldık. bunu katılmaya DEĞER hale getirtmek sizin sorumlulugunuzda ben her 2 SAATTE BİR 10 tane global atamam.
arenaları bunca zaman niye düzeltmediniz? katılım ödülünü kaldırsanıza o zaman? adamlar 40 charla arenaya girmez böylece?
yapmıyosunuz kardeşim. gerekli olan değişiklikleri YAPMIYORSUNUZ.Konu LastPust tarafından (23.Ağustos.2016 Saat 00:36 ) değiştirilmiştir.
23.Ağustos.2016, 02:16 #12
- Durum
- Favori Oyun aSro-bSro-cSro
- Konular
- 1240
- Beğenme
- 518
- Beğenilme
- 10488
Siz eğer okuduğunuzu anlamak isterseniz cevap benim mesajımda zaten yer alıyor . Tekrar okumanızı tavsiye ediyorum . Düşünemeden yazıyorsunuz . Sanki biz bunlar 4.5 senedir hiç düşünmedik , aklımıza gelmedi . Sakinliğe davet ediyorum sizi . Yazdığınız her cümlede art niyet seziyorum.
Konu Asgard tarafından (23.Ağustos.2016 Saat 02:19 ) değiştirilmiştir.
Oyun Kuralları - Forum Kuralları - Önemli Uyarılar
Genel Bilgiler: aSilkroad - bSilkroad - cSilkroad
02.Eylül.2016, 00:09 #13Konu Bilgileri
Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)