| |
- 01.Eylül.2016, 22:41 #21
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 20
- Beğenme
- 118
- Beğenilme
- 32
Aynı konuyu görmekten sıkıldıysan, yorum yapmanı gerektirecek bir durum da yok o halde seni ilgilendiren ilgini çeken bir şey yoksa. Bitmedik itirazın mı var kardeşim?
Burası Öneri ve İstek bölümü, dile getiriyoruz, gerçekleşir veya gerçekleşmez fikrimizi söylüyoruz, bunda gocunacak sataşacak bir durum yok
01.Eylül.2016, 23:50 #22
01.Eylül.2016, 23:53 #23
02.Eylül.2016, 00:08 #24
- Durum
- Favori Oyun Silkroad Online
- Konular
- 62
- Beğenme
- 785
- Beğenilme
- 618
Bence mantıksız birşey Alex N'ye taşımak düşünsene adam DW'de pvp yapıyor acil scrol yada global ,reverse ihtiyaci duyuyor gidicek Alex'e ? Sonradan pvp'yi oraya taşıyalım diyeceksiniz oda çok mantıksız
Alex'in pvp alan yeri çok küçük uzun pvplerde yani wariorla yapıldığı zaman 101 level mobslara karışabiliyorsunuz buda sıkıntı çıkartıyor.
Ayrıca bu konu yüzlerce kez acildi demekki kimse istemiyor bunun 10günde bir dile getirilmesi mantıksız birşey . Zorla insana AT'a bindiremezsin Arabayı severken.
Merhaabaaaa Ben KRAL'ın
LND_Babi
LangNedDeath
02.Eylül.2016, 10:09 #25
02.Eylül.2016, 10:30 #26
- Durum
- Konular
- 10
- Beğenme
- 139
- Beğenilme
- 242
Düşüncenize saygı duyuyorum ama sakın yanlış anlaşılmasın dw ye taşınmasına zamanında biz istedik istememizin sebebide buraya yeni başlayan playerlerin alexe gelemeden bu oyundaki ortamı kalbalıklıgı görmeden bırakıp gitmeleri dw de kalmasını istememizin tek sebebi bu alxe gitmenin neye faydası var varsa hemen taşıyalım yoksa stalın ha dw de ha alex te olması kimseye zararı olmaz buna göre düşünüp karar verelim lütfen kolay gelsin.
Guild ComradeS
Nick _EhLiFarabi_
Jop Nick CS_AMICA
ComradeS te olmak ayrıcalıktır bunu aileden olanlar anlar gerisi ancak laf yapar.
02.Eylül.2016, 11:29 #27
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 20
- Beğenme
- 118
- Beğenilme
- 32
Anlıyorum, teşekkür ederim. Her şeyin olumlu sonucu olduğu gibi bir yanda da olumsuz sonucu da oluyor, yeni playerlar konusunda haklısınız. Saygı duyuyorum. Ne yapalım o halde server'ı biraz daha renklerdirmek için başka şeyler düşüneceğiz. Genel kabul DW' gibi gözüküyor şuan fikirlerinden ötürü teşekkürler herkese.
02.Eylül.2016, 14:54 #28
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 50
- Beğenme
- 20
- Beğenilme
- 69
Dostum sen olaya nasıl bakıyosun ? haraketliydi dediğin bot çarlarının haraketi mi seni tatmin eden şey ? ? ? yani sürekli bot çarları geliyo geçiyo şehir zaten dar iyice lag oluyo pvp alanı desen bi halta yaramıyo gerçekten alex N diyenleri hiç anlamıyorum. değişiklik istiyosan samarkand var jangan var. Dw de haraketlilik istiyosan aç 10 tane bot çarı şehrin içinde dönsün dursun aynı alexdeki haraketliliği hissedersin
02.Eylül.2016, 18:03 #29
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 20
- Beğenme
- 118
- Beğenilme
- 32
Sizi rahatsız eden durum ne? Ben fikrimi söyledim.
Bir önceki mesajım bu;
"Anlıyorum, teşekkür ederim. Her şeyin olumlu sonucu olduğu gibi bir yanda da olumsuz sonucu da oluyor, yeni playerlar konusunda haklısınız. Saygı duyuyorum. Ne yapalım o halde server'ı biraz daha renklerdirmek için başka şeyler düşüneceğiz. Genel kabul DW' gibi gözüküyor şuan fikirlerinden ötürü teşekkürler herkese."
okumadın sanırım. Sataşacak yer laf atacak yer arıyorsunuz. Boşsunuz sadece ses geliyor konuşmuyorsunuz. Herkese teşekkür edip konuyu kapattım. Derdin sırf laf yapmak başka bir şey değil. Hadi kolay gelsin.
02.Eylül.2016, 18:07 #30Konu Bilgileri
Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Giriş