| |
Konu:Son vuruşa SON !
- 14.Ekim.2016, 13:34 #101
- Durum
- Favori Oyun bSRO & aSRO
- Konular
- 192
- Beğenme
- 615
- Beğenilme
- 456
Abi gelsinler herkes dalsın son vuruş kimin pt sine giderse gitsin. Ama gelipte ordaki insanların %98 e indirdiği ünique için son vuruş kimse beklemesin. Mevzu cs lnd veya herhangi bir guild değil. bunu yapanlar emek hırsızıdır bunları sadece guild master leri adam yapabilir. Bu konuda bana sadece Rd den hakan abi söz vererek yardımcı oldu. O na da bursan selam olsun
OYSA HERKES ISTIRIR SEVDİĞİNİ-
HACI_BUMBALA
DesertEagleS
14.Ekim.2016, 13:52 #102
14.Ekim.2016, 14:10 #103
14.Ekim.2016, 14:22 #104
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 303
- Beğenme
- 2446
- Beğenilme
- 3025
İlk yorumundan bu yana iftira atıp bana şimdi kul hakkından bahsetme, herkesin kıldığı kendine Allah kabul etsin.
İlk yorumun ;
cs ye leke sürme amacı yok burda. size ks de gelinmedi hep böyle yalanlarla kendinizi avuttunuz. vicdanlarınızı rahatlattınız. görünen kçy kılavuz istemez. CS VEYA HERHANGİ BİR GUİLDE LAF ATMA AMACIM YOKTUR. TAMAMEN ŞAHSİYET VE KARAKTER MESELESİ BİR DURUM OLDUGU İÇİN KİŞİSEL MESELEYİ GUİLDLERİ LEKELEMEK İÇİN KULLANMAM!!
İkinci yorumun ;
KS ATMIŞLARDIR SİZE Kİ BUNU HAK ETTİĞNİİZİ SİZ DE BİLİYORSUNUZ. HAYATIMDA BİZE KS GELMEYENLERE HİÇ GİTMEDİM VE GİTMEDİK. BİZE KS GELDİĞİNİZ İÇİN SİZE KS YAPMIŞIZDIR. SİZİN 1 PT ZOR ALDIGINIZ UNİĞİ ARDINDAN TEK BAŞIMA ALDIĞIMDA O AĞLAYANLAR SİZ OLDUNUZ. SİZ DEMİYEYİM BELKİ SEN YOKTUN Kİ GÖRMEDİM DE SENİ AMA GELENLER HER UNİONDAN VARDI. KONUUYU UZATMAYA GEREK YOK. BÜTÜN KS LERİ BAŞLATAN YİNE SİZLERDİNİZ. ARKANIZDAN ÇOK SÖVEN OLDU O NOWA SETLİ ADAMLARIN HAKKNII ÇOK YEDİNİZ.
Son yorumun ;
Abi gelsinler herkes dalsın son vuruş kimin pt sine giderse gitsin. Ama gelipte ordaki insanların %98 e indirdiği ünique için son vuruş kimse beklemesin. Mevzu cs lnd veya herhangi bir guild değil. bunu yapanlar emek hırsızıdır bunları sadece guild master leri adam yapabilir. Bu konuda bana sadece Rd den hakan abi söz vererek yardımcı oldu. O na da bursan selam olsun
İlk etapta size ks gelinmedi gelmedik de, sonra bize gelene geldik, en son kendinle çeliştiğin yer bunu yapanlar emek hırsızıdır diyip yapman ilk başta aksini iddia edip sonda kabul etmen. Dürüst olacaksın baştan sona ol yanar döner olma. Hırsızlık demişken .. anlamışsındır umarım beni daha fazla konuşturma bak işine.ReaLaMity
1X1Y
14.Ekim.2016, 14:59 #105
14.Ekim.2016, 15:27 #106
14.Ekim.2016, 17:45 #107
14.Ekim.2016, 18:23 #108
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 45
- Beğenme
- 58
- Beğenilme
- 64
Lan LALE BİZ 8 AY ÖNCE Server'a başlamışız Kimseyle problemimiz sıkıntımız yok LND ile ilerliyorduk ki yeni başlayan guilde göre çok iyiydik tam 4 ay boyunca Haro Seth yaptırdım ben guilde çarları dizmek amacıyla sağlamlaştırmak amacıyla BU 4 AY BOYUNCA KİMSEYE KS GİTMEDİM KİMSEYE KSYEDE GİDİLMEDİ
AMMA VE LAKİN RLM DOSTLAR COMRADES UNİONU HERGÜN 18:30 23:30 KS YE GELDİLER.
BAŞDA SIĞIRCIK YANDUGUME VE MAMİ KENDİNİZİ TEMİZE ÇIKARMAYA ÇALIŞMAYIN
BU OYUNDA HERZAMAN KENDİ ÇIKARLARINIZI DÜŞÜNDÜNÜZ.
Benim çarımın nicki VictoryStar ve şundan eminimki VictoryArmy guildi 8 aydır bu sw ve bu oyuna canlılık katan hareketlilik katan bir guild. REKABETİ SAĞLAYAN HER GUİLDE AYNI ŞEKİLDE DAVRANDIK SİZİN OYUNDA İSTEMEDİĞİNİZ BÜTÜN SW NİN İSTEMEDİĞİ ALTINORDUYU BENİMSEDİK VE AYNI GUİLD ORTAMIDNAYIZ
BU SERVERDA 8 AYDIR OYNADIK BAN YEDİK BATTIK GERİ BAŞLADIK DEVAM ETTİK VE ŞUAN OYUNDAKİ EN İYİ KONUMDAYIZ. SERVERA BAŞLICAK ARKADAŞLARA ÖNERİM ŞUDUR Kİ
BAŞLADIĞINIZ AN SİZİ YANINA ÇEKMEYE ÇALIŞICAKLAR VE DÜŞMAN GUİLDLERİNİ KÖTÜLÜCEKLERDİR. ÖYLE Bİ KÖTÜLÜCEKLERKİ O GUİLDLE BAĞLANTIN OLSUN İTEM BİLE SATMAZLAR SANA.
AMA ŞUNU UNUTMA BİR SERVERDA EN ÇOK KÖTÜLENEN EN ÇOK ADI GEÇEN KÜFÜR YİYEN GUİLD O SERVERIN HERZAMAN EN İYİ GUİLDİDİR. Kİ ONUN PLAYERLARI BUNLARA KATLANDIKLARI İÇİN EN İYİ PLAYERLARDIR. ALTINORDU - VİCTORYARMY
16.Ekim.2016, 11:11 #109
16.Ekim.2016, 13:09 #110Konu Bilgileri
Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Giriş