15
20 ve üstü
Şuan zaten 10+1 daha ne istiyorsunuz. Serverda belirli sayıda adam var. Gerisi bot zaten. İp yükseltip ne yapacaksınız. Proxy serberst üstelik.
Ay___YILDIZ Nickli Üyeden Alıntı Şuan zaten 10+1 daha ne istiyorsunuz. Serverda belirli sayıda adam var. Gerisi bot zaten. İp yükseltip ne yapacaksınız. Proxy serberst üstelik. Sürekli ip sorunu yaşıyoruz 5e 6 ya kadar düştüğü oluyor bu sefer parti atamıyoruz
Gereksiz öneri...
Buradan Özel Mesaj ile ulaşabilirsiniz. Forum Kullanımı - Forum Kuralları
HugoReyes Nickli Üyeden Alıntı Sürekli ip sorunu yaşıyoruz 5e 6 ya kadar düştüğü oluyor bu sefer parti atamıyoruz Öyle bir sorunla yaşadıgında modemi kapatıp açman yeterli olacaktır. İP yükseltmek bu sorunu çözmeyecektir. Yine aynı sorun devam edecek. Yaşadıgın sorunu ben de yasıyorum. 2 dk sürmüyor modemi kapatmak
Ay___YILDIZ Nickli Üyeden Alıntı Öyle bir sorunla yaşadıgında modemi kapatıp açman yeterli olacaktır. İP yükseltmek bu sorunu çözmeyecektir. Yine aynı sorun devam edecek. Yaşadıgın sorunu ben de yasıyorum. 2 dk sürmüyor modemi kapatmak Sürekli modem reslemek zorunda myız ? asro oynayanları düşün nasıl reslesin modemi
@Asgard proxy yaptırımı olucakmı yada ıp yukseltme gibi bi olanak ?
Uppp
Medicine Doctor Nickli Üyeden Alıntı IP limitin 5 senedir olduğu gibi 10 kalması tarafındayım. ıp limit şuan 11 .
JollyGame
KolayDegil Nickli Üyeden Alıntı ıp limit şuan 11 . Afam proxyle acıyor 50-60 char bizde hakkımızla 20 acalım proxy kullananlarıda banlasınlar istiyoruz ama hep boş boş yorum atıyorlar sırf bana düşmanlık yapmak için
@Asgard @Odin bu konu hakkında açıklama yaparmısınız proxy kullananlar köşeyi döndü yasaklama olcakmı yoksa bizdemi illegal olan proxy kullanalım ?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)