| |
- 27.Aralık.2016, 20:07 #21
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 115
- Beğenme
- 1524
- Beğenilme
- 510
ticari oynayanların önüne geçilmeli. ben gm olsam stala tl yazanlara whatapp tan yazardım. zaten biri stala item koyupta telefon numarasını yazıyorsa büyük ihtimalle tl ile satmak istiyor. teker teker banlardım hepsini. ticari oynayanlar cezalandırılmalı. keşke tl ile çar satışıda yasaklansa
27.Aralık.2016, 20:08 #22
- Durum
- Konular
- 599
- Beğenme
- 10
- Beğenilme
- 5509
Bize yatırdığınız paranın karşılığında size item mi veriyoruz? Ortaya var olmayan bir item mi çıkıyor? hayır. Siz bir oyuncudan item alıyorsunuz ve onun karşılığında o satıcıya silk veriyorsunuz. O oyuncuda silki oyun içerisinde kullanıyor. Eğer para verirseniz o item sizin olur ve oyuncu parasını kazanır. Oyun içerisinde bir döngü oluşmaz. Bu sebeple ticaret olarak bu işlem devam eder. Piyasa dengeleri alt üst olur.
Oyunu sanal bir dünya olarak düşünün. Eğer bu sanal dünyada yine sanal bir karşılığı olmayan(TL) item çıkışı dengeyi bozar. Aynı şekilde bu sanal dünyaya bizim tarafımızdan TL karşılığı item girişi olursa aynı şekilde denge bozulur. Silk oyun içerisinde var olan ve piyasada takası, satışı ve kullanımı söz konusu olan bir üründür.
Yok diyorsanız ki biz sizi anladık sorun yok. Bizim problemimiz sonuç olarak sizin silk satarak para kazanmanız o zaman ayrı. Burası bir şirket ve biz sizlere eğlence sektöründe hizmet sağlıyoruz. Kazancımıza oranla kalitemizi ve kaynaklarımızı arttırmaya yönelik çabalıyoruz. Bir çok private server gibi bu bizim ek işimiz değil. Asıl iştirakimiz olan JollyGame şirketi ticari bir işletme olarak sizlere kesintisiz kaliteli hizmet vermek için çalışıyor.Oyun Kuralları - Forum Kuralları - Önemli Uyarılar
Genel Bilgiler: aSilkroad - bSilkroad - cSilkroad
27.Aralık.2016, 20:11 #23
- Durum
- Favori Oyun Silkroad Online
- Konular
- 81
- Beğenme
- 205
- Beğenilme
- 248
oyuna girerken zaten mevcut şartları kabul ediyorsunuz, bundan sonra yapacak bir şey yok.
N'ola geldimse ben şuarâ bezmine âhir,
Âdet budur âhirde gelir bezmi ekâbir...
DreamDay
Tiuss
27.Aralık.2016, 20:17 #24
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 115
- Beğenme
- 1524
- Beğenilme
- 510
ne saçma yorumlar yapılmış. siz silk satıp para kazanmak için yasaklıyorsun demiş arkadaşın biri. birincisi adam babasının hayrına mı uğraşıor bu kadar? tabi para kazanacak. para kazanmadan iş yapılır mı? bir limitet şirketinin yıllık gideri ne kadar biliyrmusun? harcadığınız para direk cebe mi giriyor? reklama ne kadar para harcıyorlar? bu kadar kolaysa buyur aç kendi serverini sen daha fazla kazan.
tl ile item satışı serbest olursa piyasada silk item kalmaz. oyun içinde gold ile pre-devil-immo-dress hiçbirini bulamazsınız. sırf bu yüzden oyunu bırakanlar olur.
27.Aralık.2016, 20:26 #25