| |
- 14.Mart.2017, 18:37 #1
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 45
- Beğenme
- 58
- Beğenilme
- 64
Merhaba Arkadaşlar ve Yetkililer Karakterime yaklaşık 1 2 aydır giriş yapmıyorum ve bugün oyuna girdim karakterim soyulmuş yaklaşık 800 Liralık bi zararım Mevcut yalnız Parasında değilim ve Hiçbir zamanda para için oynamadım bu oyunu Çarımın soyulması önemli değil benim için O çarın tek önemli kısmı Sahibinin Hiçbirzaman Oyuna para yatırmadan o seviyeye getirmesiydi ve Oyunda belli zamanlarda renk katmamız oyunu canlandırmamız Güzel anlar ve KÖTÜ ANLAR Yaşamamız YAŞATMAMIZ KİME HAKKIM GEÇTİYSE ÇARIMI SOYAN KİŞİLER HARİÇ HAKKIMI HELAL EDİYORUM KİME "mal" kadar küçük dereceli bi hakaret bile ettiysem Ondan Özür diliyorum ve bana Hakkını helal etmesini rica ediyorum..
-Son 1 2 aydır oyuna giriş yapmadığımı söylemiştim İteminde değilim yalnız Efsaneyi soyan "VictoryStar" Emeklerime göz koyan ve alan ki yapan kişi benim yakınımdan birileridir. Soyan kişilerin bulunması cezalarının verirmesini Rica ediyorum Sayın Yetkili @Asgard @Odin (Açık konuşim oyunu oynamıcam) Ama sizinle uzun zamandır bi sohbetimiz muhabbetimiz oldu kötü zamanınızda serverınıza başladık kimsenin yapmadığı fedekarlıkları bu servera yaptık Gözünüzde Küçücük bi anımız yada Hatrımız mevcutsa
Çarımı Soyanların bulunmasına İncelenmesine az da olsa Benim için uğraşmanızı rica ediyorum Sayın @Asgard @Odin
Çarımın nicki ZAFER YILDIZIHayır hayır "VictoryStar" Karakter ıd:dursun044
14.Mart.2017, 18:45 #2
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 35
- Beğenme
- 138
- Beğenilme
- 197
Geçmiş olsun kardeşim umarım bu karaktersizliği yapanlar cezasını çeker de yanlarına kalmaz. Bunun bide ahireti var ki orda zaten kaçacak yerleri yok bu ve bunun gibi sürekli emek hırsızlığı yapanlaradır cevabım Allah yarına bırakır yanınıza bırakmaz. Tekrardan geçmiş olsun senin adına üzüldüm.
_LoRd_ZeNoN_ -- LoRD__ZeNoN
The_Guardian
Bir Nefesine Bile Hükmedemediğimiz Bu Dünya İçin Boyun Mu Bükeceğiz?
-Ertuğrul Gazi
14.Mart.2017, 18:45 #3
- Durum
- Favori Oyun aSro-bSro-cSro
- Konular
- 1240
- Beğenme
- 518
- Beğenilme
- 10488
Atılan son restart da mevcut loglar temizlenerek sunucu için rutin bakımlar gerçekleştirildi. Karakterinizin olaya ait logları bulunmamakta. Log temizleme, rutin bir şekilde yapılan işlemdir. Bu nedenle karakter incelemesi yapılamaz.
Oyun Kuralları - Forum Kuralları - Önemli Uyarılar
Genel Bilgiler: aSilkroad - bSilkroad - cSilkroad
14.Mart.2017, 18:47 #4
14.Mart.2017, 18:48 #5
14.Mart.2017, 18:49 #6
- Durum
- Konular
- 1240
- Beğenme
- 518
- Beğenilme
- 10488
Oyun Kuralları - Forum Kuralları - Önemli Uyarılar
Genel Bilgiler: aSilkroad - bSilkroad - cSilkroad
14.Mart.2017, 18:57 #7
- Durum
- Konular
- 4
- Beğenme
- 2
- Beğenilme
- 3
Merhaba , bu tür durumlar için logların kayıt altında tutulması iyi olmazmı , düşüncemi beyan etmek istedim benim hesabımda soyuldu yardımcı oldunuz Allah Razı Olsun kendim'de düştüm bu duruma bu yüzden söylüyorum loglar kayıt altında dursa bir süre mümkünmüü acaba . @Asgard
İki damla gözyaşımla
Satıldım pazarlarda
Kırdılar yüreğimi
Kırdılar azarlarla
Sürgünlere yolladılar
Sabah dörtte yağmurlarla
Ben yandım,
Siz yanmayın Allah aşkına...
14.Mart.2017, 19:03 #8Giriş