| |
- 19.Mart.2017, 16:22 #1
- Durum
- Favori Oyun aSro-bSro-cSro
- Konular
- 4
- Beğenme
- 2
- Beğenilme
- 3
Öneri Listem - Yorum yaparak destek olabilirsiniz.
Merhaba
Oyunun daha zevkli bir hale gelmesi adına kendi öneri , düşüncelerimi beyan etmek istedim. Sizler konu altında önerilerim hakkında düşüncelerinizi yazarsanız destek olabilirsiniz.
1 - İMMO STONE HAKKINDA
Daha öncede öneride bulunmuştum , oyunda değerli olan 65 SİLK karşılığında satın aldığımız İmmortal'ın renginin değişmesi diğer stonelerden farklı olması gerektiğini düşünüyorum çünki oyun içerisinde genellikle bu konuda hakkında şikayetler var ( 65 SİLK olan immortal yerine değersiz immortal sattı dolandırdı gibi şikayetler ) 65 SİLK olan immortal'ın renginin kırmızı olması bu sorunu çözecektir.
2 - Uniq'lerden düşen itemler.
Farklı bölgelerde farklı uniqler bulunmakta bu uniqlerden şans eseri nova , power ,fight item düşmekte , düşen itemlerin yazıları renklı olsa seçme şansımız daha fazla olur ;
Örnek ;
Nova İtem
Power İtem
Fight İtem
Bu karışıklıkta item bulması zor oluyor
3- PVP Eventi
Bu evente özel seçilmiş bir haritada turnuvaya isimlerini yazdırmış kişilerin rastgele seçim ile pk yapması , raunda çıkan 2 oyuncu ve kazanan biri , birinci yarı , ikinci yarı , ve final , finala kalan 2 oyuncudan kazanan kişiye ödül vb bu tür bir etkinlik oyunu zevkli ve eğlenceği bi hale getirecektir diye düşünüyorum.
Konu _Voldemorth_ tarafından (19.Mart.2017 Saat 16:27 ) değiştirilmiştir.
İki damla gözyaşımla
Satıldım pazarlarda
Kırdılar yüreğimi
Kırdılar azarlarla
Sürgünlere yolladılar
Sabah dörtte yağmurlarla
Ben yandım,
Siz yanmayın Allah aşkına...
19.Mart.2017, 16:31 #2
19.Mart.2017, 16:49 #3
19.Mart.2017, 16:55 #4
19.Mart.2017, 17:13 #5
19.Mart.2017, 17:24 #6
- Durum
- Favori Oyun bSRO & aSRO
- Konular
- 105
- Beğenme
- 446
- Beğenilme
- 714
1 warior ve 1 wizard ile girip hepsini buglayabilirsin.bSro'da olsam gösterirdim fakat şuan charım kalmadı.Oyun içinde yardımcı olucak kişiler vardır muhtemelen onlara bi sor olmazsa burdan anlatmaya çalışırım.(Protect skili ile yapıyosunda nerelerde yapman gerektiğini göstermemiz lazım)
Bot ayarlarına gelince mbot kullanıyorsan İtems kısmının fotosunu atarsan yardımcı olabilirim.Nick: AusePride-D4rKLighT
Guild: Marvel-POWER
Since 2012
19.Mart.2017, 17:26 #7Giriş