| |
- 13.Eylül.2017, 13:32 #41
13.Eylül.2017, 13:40 #42
13.Eylül.2017, 13:41 #43
13.Eylül.2017, 14:02 #44
13.Eylül.2017, 16:34 #45
- Durum
- Üyelik Tarihi
- 16 Aralık 2011
- Konular
- 600
- Mesajlar
- 8,946
- Beğenme
- 10
- Beğenilme
- 5509
- Konum
- JollyGame
Bir konuyu kilitleyip kaldırıyorsak yenisini açmaya gerek yok. Bana bir çok özel mesaj attınız, size oradan da yanıt verdim. Yetmedi konu açtınız kapattım. Şimdi yeni baştan... Forum ve oyun kurallarını okuyun. Hangi durumlarda kime ne ceza veriyoruz orada hepsi yazar. Moderatör olması küfür yada hakaret edebileceği anlamına gelmez ki böyle bir şeyle de karşılaşmadım. Bana ya ekran görüntüsü yada mesaj linki gönderin diyorum onu da yapmıyorsunuz. Tek yaptığınız "moderatör bana hakaret etti" demek. Ben bir cümle yada ifade üzerine işlem yapamam. Kanıt olmadan bir anlam ifade etmez.
Özellikle tekrar altını çiziyorum. Moderatörler bize yardım amaçlı ve bilgi paylaşımı için buradalar. Sizler gibi birer oyuncular. Siz nasıl davranabiliyorsanız onlarında aynı şekilde davranma özgürlüğü var. Asgard, Odin gibi yöneticilerden "LAN" kelimesini dahi duymazsınız. Doğru mu? evet çünkü bizler oyun yöneticisiyiz ve oyuncularımız ile aramızda mesafeli, saygı çerçevesinde bir ilişki var. Moderatörler için aynısı geçerli değil. Artık moderatör arkadaşlarımızın sizlerden bir farkı olmadığını anlayın.
En önemlisi ise oyun içerisindeki rekabetinizi buralara lütfen taşımayın. Bu tip tartışmaların %90'ı oyun içi rekabette yaşanan gerilimden kaynaklandığı kesindir. Şikayetiniz varsa şikayet bölümüne konu açarsanız sorun kalmaz. Şikayetinizi de "Moderatör hakaret etti" değil, "XXX oyuncusu hakaret etti" şekilde açabilirsiniz. Oraya moderatör olduğunu not düşmenin hiç bir anlamı yok. Alacağımız karar ve sonuç değişmez.Oyun Kuralları - Forum Kuralları - Önemli Uyarılar
Genel Bilgiler: aSilkroad - bSilkroad - cSilkroad
Konu Bilgileri
Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Giriş