DonnaR Nickli Üyeden Alıntı Ws atmak istiyorsan ortaya idaa koy yoksa boş havlata sahipsiz köpek Kaç T gold olacağını sen belirle akşam atalım 20T 30T Tripkolik dinlerken keserim seni tek elimle çavuşumla keserim akşam pm atıcam
Seçici olacaksın bu hayatta. Alkolün sahtesi, insanın kahpesi çarpar.
DonnaR Nickli Üyeden Alıntı Ws atmak istiyorsan ortaya idaa koy yoksa boş havlata sahipsiz köpek Fiyatını sen belirle ulan kaç parasın amünüyüm
DonnaR Nickli Üyeden Alıntı Ws atmak istiyorsan ortaya idaa koy yoksa boş havlata sahipsiz köpek Şşşşş lafta kalmasın ben belirliyim istersen 50T diyorum ??
DonnaR Nickli Üyeden Alıntı Ws atmak istiyorsan ortaya idaa koy yoksa boş havlata sahipsiz köpek Trip kolik bey 50 T ye okeymiyiz???????
OWL Nickli Üyeden Alıntı Trip kolik bey 50 T ye okeymiyiz??????? akşam set silah acc si değişir inpu almış olursun
wegastar Nickli Üyeden Alıntı akşam set silah acc si değişir inpu almış olursun Bahane üretim wol 463728472728405937374959 gerçi sana giren çıkan birşey yok tripkolik kardeşim yazsın
OWL Nickli Üyeden Alıntı Bahane üretim wol 463728472728405937374959 gerçi sana giren çıkan birşey yok tripkolik kardeşim yazsın benmi pwp atacağım bahane üreteyim git erol babanın kucağına
wegastar Nickli Üyeden Alıntı benmi pwp atacağım bahane üreteyim git erol babanın kucağına sen pwp atmayacaksan yol al
DonnaR Nickli Üyeden Alıntı Ws atmak istiyorsan ortaya idaa koy yoksa boş havlata sahipsiz köpek Bu lafından sonra neden susuyorsun 50 T çok geldiyse 40 yapalım 30 falan ?
DonnaR Nickli Üyeden Alıntı Ws atmak istiyorsan ortaya idaa koy yoksa boş havlata sahipsiz köpek Şşş oğlan fıght dagger lazım cevap pls
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)