| |
Sonuç: Proxy Kapatılıp Ceza Getirlsinmi
- Katılımcı sayısı
- 150. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
Getirilsin
113 75.33% -
Getirilmesin
37 24.67%
- 06.Kasım.2017, 14:37 #41
06.Kasım.2017, 14:54 #42
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 29
- Beğenme
- 43
- Beğenilme
- 25
başkan gözünü seviyim yapma elixir,stone,adv ile olacak işler değil, dw'de 50 stall çarından 30 u elixir,stone satıyor, en az 10 stall adv var zaten, sen oyuna yeni başlayacaksın bunları toplamak için boş slot bulacaksın, hadi buldun diyelim birikecek satacaksın uğraşıp duracaksın karşılığında adam bir nova +7 staff almak istese dünyanın parasını verecek bak nova +7 den bahsediyorum
sonra bu adam biraz dolaşacak bakacak milletin botlarında bile power 11ler 12ler ne oynayacağım lan bu sw diyerek çekip gidecek, yanlış anlamayın o botlarına 11-12 alan adamlar belki yıllardır bu server'da onlara lafım yok sadece yeni başlayan birinin gözünden server durumuna bakmanızı istiyorum,madem server'ı çok düşünen insanlar var(sözde), düşürün kardeşim piyasayı yeni başlayan adamın gözü korkmasın. phbot ile kervan çekiyorlar dediler gözle görülür fiyat arttırdılar phbot olayı yasaklandı fakat fiyatlar hala aynı durumda,yani şunu anlatmaya çalışıyorum burada yorum yapan çoğu kişi kendi çıkarına yorum yapar birisi proxy yasaklansın ister,diğeri istemez, birisi der proxy kalırsa server'ı bırakırım,diğeri proxy yasaklanırsa,yani sonuçta (sözde) çok düşündükleri bsilkroad kaybeder. Bunca zamandır proxy vardı kimsenin sesi çıkmıyordu da ne oldu bu 3-4 gündür 3-5 kişi ağlar oldu ?
06.Kasım.2017, 15:10 #43
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 32
- Beğenme
- 509
- Beğenilme
- 694
Merhaba güzel kardeşim. Ben ve iki arkadaşımda oyuna yeni başladık. Günde 1 t kasabiliyoruz. Ufak tefek hesaplar yapıyorum 8 trader çar ile alexten semere trans petlerle kervan çektiğinde 40 b kar bırakıyor. Bi tur 20 dk sürüyor. Sağlam bi sistem ile bak sağlam bi pt ile demiyorum 3-4 grade fgw at (ben npc fb setlerle atıyorum) ortalama haftada 1-2 talisman düşürürsün talismanlar 400-700 b. Günlük 1-2 saatlik alchmy ile rahat 100-200 b lik item basabilirsin. Sadece ufak alternatiflerdi bunlar. Yazdıklarım sana muhalefet olduğum anlamına gelmesin yıllardır ben bu platformda bu sorun için konu açtım alttan gelenlerin önlerinin açılmasını istedim. Şahsım adına diyorum limit arttırılırsa bi 50 çar daha sokarım yani limitin arttırılması çözüm değil.
Kardeşim ben ph bot ile kervan çekiyordum kimse çıkıpta proxyi kapansın demedi ph bot kaldırılsın dedi ve buna yasak getirildi ellerine sağlık. Proxye yasak getiremeyeceklerini bildiğim için ben arena botununda kaldırılmasını istiyorum.
06.Kasım.2017, 15:16 #44
06.Kasım.2017, 15:23 #45
06.Kasım.2017, 15:26 #46
06.Kasım.2017, 15:27 #47
06.Kasım.2017, 15:28 #48
06.Kasım.2017, 15:32 #49
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 52
- Beğenme
- 63
- Beğenilme
- 67
MERAK ETME TURKCEYI NASIL KULLANCAGIMI SANA SORMAYACAM DEVLET DAİRESİ DEGILSIN SANA İMLA KURALLARINA GORE YAZAYIM SEN AKILDAN BAHSEDIYONDA SEN CIK KENDI YAZDIKLARINA BAK BASTAN ASAGI SALDIGIN ARENA BOTLAR YASAKLANCAK DIYE BIR TARAFLARIN TUTUSMUS BURDA NASIL DAHA COK HAKSIZ KAZANC SAGLARIM DERDINE DUSMUSSUN BIZ SW DAHA IYI YERLERE GELSIN DIYE ONERIDE BULUNUYOZ KENDI CEBIMIZE BISEYLER GIRSIN DIYE DEGIL ANLADINMI
06.Kasım.2017, 15:43 #50
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 29
- Beğenme
- 43
- Beğenilme
- 25
TURKCEYİ değil Türkçeyi, KULLANCAGIMI değil kullanacağımı , SORMAYACAM değil Sormayacağım , BAHSEDIYON değil Bahsediyorsun , YASAKLANCAK değil Yasaklanacak, BURDA değil Burada, BULUNUYOZ değil Bulunuyoruz , BISEYLER değil bir şeyler , önce İlkokul zamanına geri dön ve eğitimini tamamla, daha sonrasında gelip benimle konuşma şerefine nail olabilirsin
Türkçe yalnızca Devlet dairesine karşımı imla kurallarına dikkat edilerek yazılır ? yok sunucunun daha iyi yerlere gelmesi için öneride bulunuyormuş da hebele hübele, bende sabahtan beri seni ciddiye alıp konuşuyorum bende hata.
Konu Bilgileri
Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Giriş