belki de fakesi de onun veya tanıdığının başka bir çarıdır .Dostum daha doğru dürüst tanıamdınız 3-5 haftadır konustugunuz adamlara zaten ıd pw vermeyın yanı .
OZELLILE FORUMA ACAN VATANDAS VE Llonwar ADAMIN BANA ATTIGI IFTIRA ILE ILGILI DE GEREKLI ACIKLAMAYI YAPAR MISINIZ OLAYLA ILGIM OLDUGUNU BELIRTIYORLAR...
OZELLILE FORUMA ACAN VATANDAS VE Llonwar ADAMIN BANA ATTIGI IFTIRA ILE ILGILI DE GEREKLI ACIKLAMAYI YAPAR MISINIZ OLAYLA ILGIM OLDUGUNU BELIRTIYORLAR...
olayla ilgisi olan kişiler o an pvp de söz dalaşına girdiğimiz kişiler olduğunu düşünüyoruz zaten yöneticiler baktığında kimin yaptığı ortaya çıkacak o an orada olan biris yaptı bu işi bunu biliyoruz
belki de fakesi de onun veya tanıdığının başka bir çarıdır .Dostum daha doğru dürüst tanıamdınız 3-5 haftadır konustugunuz adamlara zaten ıd pw vermeyın yanı .
ne demek bu ? yorum yapmak için yapma. @Odin ya da @Asgard inceledikten sonra zaten belli olacak. gereksiz yere laf kalabalığı yapmaya lüzum yok
oyuna başlıyalı 1.5 hafta olduysa sizin guıldınızdekı elemanla arandaki ilişkiyi kimse bilemez demek ki bilen birisi soydu kardeşim .
eskiden oynardım bu oyunu, guildimdeki kişilerinde hepsini tanıyorum o yüzden olayı başka yerlere çekme boşuna guildimden birisinin yapmadığını biliyorum, yöneticiler duruma el attığında zaten ortaya çıkacak boş muhabbet yapmayalım lütfen.