| |
- 19.Kasım.2017, 18:20 #61
19.Kasım.2017, 19:00 #62
19.Kasım.2017, 19:24 #63
- Durum
- Üyelik Tarihi
- 31 Ekim 2017
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 29
- Mesajlar
- 188
- Beğenme
- 43
- Beğenilme
- 25
- Konum
bana pm atan hırsız kişi şuan da dw önünde yakaladım. üst resimdeki fake karakter alttaki guild içerisindeki gerçek karakter birebir aynısı ve pvp esnasında gerçek çar ile konuşuyorduk araya fake karakter ile sızmış ve ben gerçek karakter ile konuştuğumu sanıyordum.
Arkadaşımın oyundaki nicki ile aynısı o kargaşada pvp esnasında ben nasıl ayırt edebilirim bu ikisini@Odin @Asgard
Buyurun buda gerçek nickKonu Spartaküf tarafından (19.Kasım.2017 Saat 20:52 ) değiştirilmiştir.
19.Kasım.2017, 20:13 #64
19.Kasım.2017, 20:17 #65
19.Kasım.2017, 20:45 #66
19.Kasım.2017, 23:04 #67
19.Kasım.2017, 23:04 #68
19.Kasım.2017, 23:29 #69
- Durum
- Üyelik Tarihi
- 19 Kasım 2017
- Favori Oyun aSilkroad
- Konular
- 0
- Mesajlar
- 30
- Beğenme
- 6
- Beğenilme
- 4
- Konum
Guildin diğer üyelerini de kandırıyorsa hala şuan demekkki forumda konuyu görmedi forumla alakası olmayan bir kişi yapmış bunu en azından bunu biliyoruz demek ki.Eğer lionwar çarının sahıbnın adı mami ise ismini de biliyor.Bu da soyan kişinin planlı bir şekilde SF guildine saldırdığını gösterir.Kİ diğer guild üyelerinin de ismini biliyor .Enteresan bir durum ben de çok merak ediyorum kim çıkıcak altından doğrusu. Belki de bizim de çarlarımızın fakelerini açmış hazırda bekliyor olabilir diğer kurbanlarını seçmek için.İşte tam bu anda @Odin sizin bir açıklama yapmanız gerekiyor girilen ıp lerdeki çarlarda.AYNI olay benim de geçen sene başıma geldi .LovelyWizard nickli çarımın büyük I ile fakesini ve guildin fakesini açarak dolandırıclık yapmaya çalışmıştı birisi .Direk beni seçmiişti yani kurban olarak.Birileri bunu kasıtlı olarak yapıyor bu kişi o zaman ki kişi de olabilir . O zaman beni berkan uyandırdı olaya da banlatmıştık .
19.Kasım.2017, 23:38 #70
- Durum
- Üyelik Tarihi
- 31 Ekim 2017
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 29
- Mesajlar
- 188
- Beğenme
- 43
- Beğenilme
- 25
- Konum
Az önce guildimizden cihan arkadaşımız başta olmak üzere bir iki kişiyi daha dolandırmaya çalışmış eğer benim olayım olmasa belkide bu arkadaşların canını yakacaktı bu kişi , arada isim benzerliği yok bire bir nick aynı gözüküyor pm de olayı özelden freye e detaylı anlattım bu herif planlı bir şekilde bu işlere kalkıştı ve hala devam etmeye çalışıyor, bu yöntem ile hırsızlık olayları bitmez belliki adamın kaybedecek bir şeyi yok ben çalayımda banlanmazsam oh ne ala banlanırsam da zaten kaybedecek bir şeyim yoktu beraberimde benim gibi oynamak isteyen birininde hevesini kaçırdım düşüncesi ile bakar keyfine @Asgard @Odin diğer yönetici arkadaşı etiketlemek istemiyorum çünkü özelden yapılan mesajlaşmalarda olayı detaylı ve insanca anlatmaya çalıştıkça kendisi karşısındaki insanı deli edebilecek bir tavırla konuşuyor bu yüzden o kişiye karşı zerre saygım ve beklentim yok, benim beklentim @Odin ve @Asgard dandır.
Konu Bilgileri
Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Giriş