artık bılmıyom bırde umut var 8 pt falan char atıyor bunlar salam zaman harcıyor oyuna canları da sıkılmıyor
phbot kullanıyordur skilleri kendi açıyor ( skilleri upluyor) statları verıyor. Client açmadan exc kabul edip set giydirebiliyorsun managerden trace atabiliyor vs vs
phbot kullanıyordur skilleri kendi açıyor ( skilleri upluyor) statları verıyor. Client açmadan exc kabul edip set giydirebiliyorsun managerden trace atabiliyor vs vs
phbot ındırdım sadece pc acılıp kapanınca yenıden botları baslatıyor dıye yemınle usendım botları ayarladıgım halde acmadım 1 haftadır belkı bır acsam daha kapanmayacak ama ugrasasım gelmıyor nedense
Trip_Kolik & DonnaR_
M4rJiNaL
BuYuGe_SYGl
RedLine & OttomanHeRoS
"Lâ fetâ illâ Ali, lâ seyfe illâ Zülfikâr"--لا فتى الا على لا سيف الا ذوالفقار
Benimde uğraşasım gelmiyor elimde bir sürü ip var istesem 200 300 char bende girebilirim ama hiç uğraşasım yok
gır valla sende gır 300 az 500 gır 300 gırenler de 700 gırsın sw de sadece botlar oynasın playerlar bıraksın sw yı yakında en ıdeal ws atan bot cıakaracaklar ws botu olmeyen bot
gır valla sende gır 300 az 500 gır 300 gırenler de 700 gırsın sw de sadece botlar oynasın playerlar bıraksın sw yı yakında en ıdeal ws atan bot cıakaracaklar ws botu olmeyen bot