| |
- 25.Kasım.2017, 16:22 #21
25.Kasım.2017, 16:57 #22
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 32
- Beğenme
- 509
- Beğenilme
- 694
Slottaki çarlar bana ait değil kardeşim. Korkuyorum yakında silahınız patlayıp konu açacaksınız suçu bana atacaksınız. Şu an için sadece Yummi nin slotunda bi partim var. (diğer 3 slotunda rahatça kasabiliyor) Almış başını gidiyor tam bir şehir efsanesi olmuş kim diyor benim 300 çar açtığımı ? Ne duydunuz ne gördünüz neye dayanaraktan bu iddaayı ortaya atıyorsunuz. Daha dün bir yorumumda 3 isim saydım bizzat kendi yazdıkları cümlelerle svdeki çarların 6 da 1 ini açıyorlar diye. Tekrar diyorum kimseyle şahsi sorunum yok. En basiti bu konuya yorum yapan erdinç kardeşimiz 38 tane çar açık diyor. Neyini anlamıyorsunuz daha.
25.Kasım.2017, 17:31 #23
25.Kasım.2017, 17:36 #24
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 32
- Beğenme
- 509
- Beğenilme
- 694
Yanlış anladın kardeşim ben sadece senin yazdığın cümleyi öne sürerekten arkadaşlara bir şey demeye çalıştım. Yani şu oyunda 2 kutup her 2 kutuptada 4 er guild olarak baz alıyorum. Garantisini veriyorum her guild en az 100-150 çar açıyor. Kalanları katmıyorum bile bu hesaba. Şahsi fikrim sözle filan olmaz diye düşünüyorum, proxye direkt olarak yasak gelmeli.
25.Kasım.2017, 17:37 #25
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 121
- Beğenme
- 620
- Beğenilme
- 190
Allah belasını versin o karaktersizlerin coluk cocugu ölsün inşallah ne adiliktirki az bi zevkimiz var onada mani oluyor karekter yoksulları
YASAR___09_________________________ RedLine&OttomanHeRoS_____________________________ Kula kulluk edene yazıklar olsun
25.Kasım.2017, 18:11 #26
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 377
- Beğenme
- 1070
- Beğenilme
- 2685
Sahsa direk o yapmıştır demiyorum dakat sefa denilen arkadas 1X1Y nin slotuna ve winky nin slotuna bu şekilde saldırıda bulundu şuan bu şekilde ilk kullanılan bor bu arkadaşa ait oldugu için herkes bu arkadaşı öne sürecektir tek şupeli kendisi ve dostlar guildinde mantıken kendi unionundaki birine böyle birşey yapacagını düşünmüyorum ama birilerine ilham verdiği kesin bu tür davranışlar sw yi geri götüren hareketler huzursuzluk çıkaran hareketler bu hareketleri engellemek te yönetimin görevi @Asgard @Odin
Trip_Kolik & DonnaR_
M4rJiNaL
BuYuGe_SYGl
RedLine & OttomanHeRoS
"Lâ fetâ illâ Ali, lâ seyfe illâ Zülfikâr"--لا فتى الا على لا سيف الا ذوالفقار
25.Kasım.2017, 18:13 #27
25.Kasım.2017, 18:27 #28
25.Kasım.2017, 18:29 #29
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 54
- Beğenme
- 253
- Beğenilme
- 281
Burda kimse edebiyat hocalığı yapmasın bize dostlar guildini ağzına alan adamlar bir baksın önce guildine unionuna sonra gelsin konusma tercihinde bulunsun lafım ortayadır .
Madem oyun dolu bilmem ne diye ağlayanlar gitsin önce oyuna açtıkları bot çarlarını kapatsın o zaman ks leşme işi olsun ks leşme işi olunca erkek gibi ks leşelim öyle karı gibi 5 partiyi bir partinin üstüne salmasın YUMMY nin yaptığı gibi herkese tek tek cvp veripte kendimi yormayacağım madem bu kadar insan gibi konusuyorsunuz herkes 1 parti veya ıp limitine ayak uydursun daha dün unionmu artık guildmi playeriniz bekir getirdi çarlarını üstümüze pk yaptı elimizde ss dahi var elin sağına soluna yorum yapmadan önce bir kendinize bakın sonrada guild ve unionunuza bakın beyler .
Bana boş gazel okumayın bizim kimseye verilecek hesabımız yok kimsede sağa sola ağlamasın
10 limit üstü açmasa kimse server dolu olmaz kimse yıgınla çarı arenaya girmese server dolmaz onlara gelinse ses soluk yok biz slota 5 parti getirdiği için pk yapınca kötüyüzD:
Rolünüzü iyi oynıyorsunuz ama senaryo başka yerden
Laf ebeleride olmasa su oyunda forumda zaman geçmez yemin ediyorum
@TearOfGod KARDEŞİMİNDE DOSTLAR GUİLDİ OLARAK HER TÜRLÜ ARKASINDAYIZ.
KİMSEDEN KORKUMUZ YOK KAÇACAĞIMIZ YOK HERKES ÖNCE KENDİ KENDİNİ ELEŞTİRSİN .
TEŞEKKÜRLER K.GKonu SuperStar_x tarafından (25.Kasım.2017 Saat 18:51 ) değiştirilmiştir.
25.Kasım.2017, 18:32 #30
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 32
- Beğenme
- 509
- Beğenilme
- 694
Kardeşim ben yapıyor olsam önceki yaptıklarım gibi ben yaptım derdim. Şuradaki bi Allahın kulundan korkacak değilim. Konuyla ilgilide bir şeyler demek istiyorum.
bu yoruma ithafen mami kardeşim
yazdı. Silinen bir konudada ben bizzat unionumda bulunan bir guildin masterine yani hocaya kardeşim adamlar illegal bir şeyler yapmıyorlar buraya gelip yazmaya gerek yok öyle şeye böyle tarak deyip sende yapacaksın şeklinde bir yorum yazmıştım bütün samimiyetimle. Öncesinde unionumdaki bir kaç arkadaşla konuşmam olmuştu bu config meselesi için bulunduğun uniondan bazı arkadaşlarla konuşmaya çalışmışlar sizinkilerde alaycı bir şekilde reddetmişler ve kullanmaya devam etmişler. Daha 2-3 hafta öncesinde cavede kullanılıyordu zaten. Ben global atmıştım confige config kardeş diye. Bu globala bile alaycı bir şekilde cevap gelmişti bazı arkadaşlardanki dahada cavede kullanmak nasip olmadı. Şimdi bunun cavede veye cave dışında kullanılması farklı şeyler mi? Eğer olaya rakip gözüyle değilde birbirimizi daha iyi tanımak adına baksak bi çok konuda hemfikir olduğumuzu görebilirsin. Bu arada proxy gibi config olayınada karşıyım yasaklanması taraftarıyım. Lakin bir yasaklama getirimediği sürece en iyi şekilde kullanacağımın garantisini verebilirim.Konu TearOfGod tarafından (25.Kasım.2017 Saat 18:35 ) değiştirilmiştir.
Konu Bilgileri
Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Giriş