| |
Sonuç: bSilkroad Yeni Server açılsın mı?
- Katılımcı sayısı
- 93. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir.
- 26.Kasım.2017, 16:32 #11
26.Kasım.2017, 16:56 #12
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 32
- Beğenme
- 509
- Beğenilme
- 694
Seninde dediğin gibi saedece şu an için mümkün değil. Yıllardır bu platformdayım (17.04.2012 forum kullanmaya başladığım tarih) Bi çok kez bırak başlamalarım oldu. Neredeyse 6 yıllık bir svde illaki farklılıklar olmalı, olacak. Yıllardır forumda bu farkın minumuma indirilmesi için,yeni gelen playerlerin önünün açılması için konular açtım, bu oyun size o kadar zevk veriyorki, o kadar güzel bi ortam sunuyorki sizde kendinizi bu oyunun bir parçası olarak görüp sv için daha güzel, daha oynanılabilir bir alan yaratmak istiyorsunuz. Odin gibi profesyonel bir yönetici illaki bir zamanlar playerdi. Ama uzun süredir yaptığı yöneticilik sonucu artık oyuna bir player gözüyle bakamıyor, player ne istiyor bilemiyor. Eğer oyun bilgin üst düzey değilse, günde oyuna bakabilecek 2-3 saatin yoksa, pc özelliklerini geçiyorum yıllardır kill client ile 8 li pt açıp, 3 grade fgw girdiğim zamanlar oldu. Ve ya 2000-3000 liralık çar alacak bütçen yoksa bu oyuna tutunamaz ekşına dahil olamazsın. Son iki yıldır sadece forumu takip ediyordum bu 2 yıllık süreçte oyuna başlayıp bir noktaya gelmeyi başarabilen 3 guild biliyorum. (rlm-bs ve vs) Gerisini sen anla. Jollygame olarak açılan abra (120 ve 100 cap ) centaur (80) svleri ilk etapta bir bsro kadar ilgi görsede izlenilen yanlış politikalar sonucu kapatırsak bizim gibi bir firmaya yakışmaz düşüncesiyle açık tutulan iki svdir şu an için. Bu svde 7 bin liraya çar satıldı belki şu an daha fazla edecek çarlar var. 6 yıllık olmasına rağmen stallarda elixir stone görebiliyorsan bi svde o svde emek vardır, emeğin değeri vardır. Şu an için bu svde bi cap artırımı olsa veya 2. bi bsro açma düşüncesi olsa neredeyse bir linç girişimi olacaktır diye düşünüyorum. Bu cümleler tamamen şahsi fikrimdir son zamanlarda oyuna foruma olan ilgi o kadar azaldıki, kaç yıllık playerler bile bu durumdan rahatsız oldu. Bu durumda insan farklı şeyler düşünebiliyor, acaba bsronunda abra ve centaur gibi kendiliğinden boşalması mı isteniyor? Yakın çevremle yapmış olduğum muhabbetlerde jollygame'in jubileyi ikinci bir bsro ile yapacağını söylüyorum. Böyle bir şeyi düşünmeme sebebiyet veren bir çok madde var.. Kolay gelsin kardeşim hoş geldin.
26.Kasım.2017, 17:09 #13
- Durum
- Favori Oyun Silkroad Online
- Konular
- 22
- Beğenme
- 124
- Beğenilme
- 53
Yaklaşik 2013 Yılından beri Bsro Çatı altındayim fakat bsro kapanmasini istemem cünkü o kadar charimiza emek veriyoruz ve fightli charlar düzüyoruz yeniden başlamak açikçası üzücü olur burda herkes kapanmacaği için silk vs char aliyor ayrica bsilkroad bir şiket normal previte serverler gibi değil az para kazansada yada çok bu sw 2010 yılından beri açik diye biliyorum fakat oyunun dolu olmasi oyunda proxy kulanan arkadaşların aç gözlü olduğunu düşünüyorum zaten oyunda ip limit 11 jollygame'nin burda sadece proxy yasaklamasini öne sürürüm böylecelikle eskisi gibi tekrardan nasil devam ettiysek o şekil devam ederiz
👑 -------RoyalFamily-------👑 Demonisher
Elward*RoyalGrowin
26.Kasım.2017, 17:09 #14
- Durum
- Favori Oyun Silkroad Online
- Konular
- 99
- Beğenme
- 538
- Beğenilme
- 736
Bende böyle düşünüyorum. Artık oyunda ptsi güzel olanlar yada proxy ile 3 5 pt açanlar. Fight lı olanlar oynuyor. Olan onlara olacak gibime geliyor ama hadi hayırlısı. Umurlarında değil. çok fazla abartılıcak birşey olmadığı sürece. Eline sağlık Sefa güzel yazmışsın.
Assassin"ninde alıntı yaptığı gibi bende ondan alıntı yapıyorum : İş hayatındaki can alıcı nokta hizmet etmek için beslenen dürüst duygudur. Ticaret bilindiği gibi hizmet bilimidir. En iyi hizmet veren en çok kar edendir. (George Eberhard)
Artık sizde hizmet göremiyorum. Kaarınızda azalacaktır merak etmeyin.
26.Kasım.2017, 17:30 #15