| |
Sonuç: bSilkroad Yeni Server açılsın mı?
- Katılımcı sayısı
- 93. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir.
- 28.Kasım.2017, 03:48 #81
- Durum
- Favori Oyun Silkroad Online
- Konular
- 280
- Beğenme
- 130
- Beğenilme
- 1240
İsim vermeden istediğime istediğimi derim üstüne alınmanda umrumda değil. Direk şahsıma senle ilgili bir şey denmediği sürece senle ilgili düşüncelerimi de söylemem zaten alıntı yapan sensinki seni wpden engelleyen burda takmayan da benim. Kafandan teoriler uydurup yaşadığımız olayları gösterip kendini haklı çıkarmaya çalışma. Mümkünse muhatap olmassan sevinirim.
28.Kasım.2017, 07:53 #82
- Durum
- Konular
- 106
- Beğenme
- 1049
- Beğenilme
- 837
İyiki isim vermemişin. Ha çoluk çocuk dediklerin ben hariç hepsi ya senle yaşıt ya büyük. Çoğuda büyük yani. Ne şartla olursa olsun benle ilgili birşey dediğinde muhattap olan yok diyemezsin. Evet wpden ben gruptan çık dedikten sonra engelledin. Burdanda iyiki takmıyorsun durduk yere laf atmışsın, bişey demek zorunda değildin. Teoriler kuran kim fotoğrafı görünce belli oluyor. Benim teori kurup haklı çıkma gibi bir ihtiyacım yok, mevzu zaten haklı çıkmak değil. Kafamda kurduğum birşeyler varsa yazda okuyalım.
Diyecek birşey bulamayıp her seferinde liseli, velet, çocuk demen çok komik oluyoryaşını karakterin, aklın ve zekânla belli et
Bu arada şunu farkettim sende yaşın büyük diye kendini büyük görüyorsunoda bana göre, çoğu kişiye göre sende küçüksünde forumdan
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiHiddenPower*RoyalGuard
RoyalFamily
28.Kasım.2017, 08:33 #83
- Durum
- Konular
- 106
- Beğenme
- 1049
- Beğenilme
- 837
bSilkroad Yeni Server
+++ ben burda kimsenin sana bişey dediğini bişey sorduğunu görmüyorum. Sen atlamışsın. Gözler mi görmüyor benim yoksa laf sokcam diye dediğim gibi yalan söylemekten çekinmiyor musun
Gene bir yalan daha söyleyeceksen yada dün sorduğum sorular gibi yanıt veremeyeceksen yazma da daha fazla uzamasın
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiHiddenPower*RoyalGuard
RoyalFamily
28.Kasım.2017, 14:33 #84Konu Bilgileri
Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)