| |
Sonuç: bSilkroad Yeni Server açılsın mı?
- Katılımcı sayısı
- 93. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir.
- 26.Kasım.2017, 15:16 #1
- Durum
- Favori Oyun Silkroad Online
- Konular
- 4
- Beğenme
- 6
- Beğenilme
- 0
bSilkroad a yeni başladım ve serverda herşey almış başını gitmiş, server kapasiteside malum -dolu-, önerim yeni server-bahamur gibi- açılması ve bu sayede hem biz yeni başlayanlar için daha eğlenceli bir oyun keyfi olur, hemde yeniden çar kasmak isteyenler için bir heyecan verici olur.
Not: bunu tabiki yeni başladığım için ya da sw nin durumunun çok ileride olmasından değil, sw dolu olduğu için ve parti şeklinde kasmayı istemediğim için yazıyorum.
26.Kasım.2017, 15:31 #2
- Durum
- Konular
- 280
- Beğenme
- 130
- Beğenilme
- 1240
Her ne kadar evet desemde bunun ancak bsroda rekabetin bittiği zaman gerçekleşeceğini düşünüyorum. Rekabet olduğu sürece pre gerekli olucak silk çekileceğinden yönetimin az yada çok para kazandığı swyi kapatma yada yenisini açma gibi bir girişimde bulunacağını sanmıyorum. Burada çoğu kişi serverlar kapanmıyor düşüncesiyle oynuyorken yenisini açmanın eskisini kapatmaktan bir farkı olmayacaktır.
26.Kasım.2017, 15:47 #3
26.Kasım.2017, 15:54 #4
- Durum
- Konular
- 4
- Beğenme
- 6
- Beğenilme
- 0
Konu sw açılmasından farklı bi yöne gitmiş gibi olacak ama; bi bakıma öyle tabi, lakin bazı değişikliklerin yapıldığını düşünecek olursak, misal premium ucuza olsun exp rate çok daha düşük olsun, herkezin kolayca ulaşabileceği şey silk itemleri olurken, asıl emek harcayan oyuncular üstün olsun, yani ticaret değilde emek ön planda olsun..
Pek tabi, ben diğer private serverların geçici olduğunu gördüğümden, bsilkroad(jollygame) bünyesinde silkroad oynamaya devam etmek istiyorum.
26.Kasım.2017, 15:58 #5
- Durum
- Konular
- 106
- Beğenme
- 1049
- Beğenilme
- 837
doğru bir seçim jollygame. diğer serverlar açıp parasını kazanıp kapatıyor ya da free silk server oluyor belli başlı şeyler ₺ ile ama istediği parayı kazanamıyor kapatıyor. burası 5 6 yıldır açık player azaldığı yükseldiği oldu ama düşünceleri; kimse kalmayana kadar açık tutmak. ayriyeten jollygame sıradan insanların kurduğu bir platform değil, bir şirket.
yöneticilerin yaptığı konulardan yola çıkarak (2014ten beri burdayım) öyle birşeyin olmayacağını söyleyebilirim. sayısız kişi yeni bsro ayarında bir server kurulsun istedi ama cevap bellisebeplerine girmek istemiyorum burda az çok tahmin edersin
HiddenPower*RoyalGuard
RoyalFamily
26.Kasım.2017, 16:04 #6
- Durum
- Konular
- 280
- Beğenme
- 130
- Beğenilme
- 1240
Yeni sw demek ilgi alaka demek. Şimdi yeni bsro açsalar asro gibi olabileceğinden burdan yönetime tavsiyem yeni sw açıcaklarsa kadroyu ilk genişletsinler her ne kadar bazı konularda ilgili olsalarda bizim insanımız nankör. 1 sene gibi bu bu platformdayım ilgisizlik yüzünden açılan hiçbir konuyu desteklemedim.(Arkadaşlar destekle diye rica etmedikleri sürece)
26.Kasım.2017, 16:13 #7Giriş