Sen eğer kendine delikanlıyım diyorsan ben dw önünde seni bekliyorum bir wideoda biz alalım presine golduna vs bekliyorum seni o çarına güven abileri bize metin bize dagger cleric öğret diye yalvarır yeni tohumlar çıkar bizi video alır.
Bak kardeşim Skntın varsa ts deyim Burdan Atar gider Yapmanın Bi manası yok Gelirsin Konuşulur Okey...
TS DEYİM KONUŞALIM HİÇ SIKINTI YOK BURDA BEN YAKLAŞIK 4 5 YILDIR PLAYERIM KİM KİMİN NE OLDUĞNUNU BİLİYOR EĞLENCE AMAÇLI DİYORSUNUZ VİDEOYA KOYDUGUNUZ O KISIMLARDAN BELLİ OLUYOR NE YAPMAYA ÇALIŞTIGINIZ KALE ELDEN GİDİNCE DÜŞMAN KESİLMİSSİNİZ BİZE BARİZ ORTADA BU
TS DEYİM KONUŞALIM HİÇ SIKINTI YOK BURDA BEN YAKLAŞIK 4 5 YILDIR PLAYERIM KİM KİMİN NE OLDUĞNUNU BİLİYOR EĞLENCE AMAÇLI DİYORSUNUZ VİDEOYA KOYDUGUNUZ O KISIMLARDAN BELLİ OLUYOR NE YAPMAYA ÇALIŞTIGINIZ KALE ELDEN GİDİNCE DÜŞMAN KESİLMİSSİNİZ BİZE BARİZ ORTADA BU
Düşman Olacak Kadar Büyümediniz Gözümde Kaç yıllık player Oldugun beni alakadar etmez Ben başladıgımdan sonrası alakadar eder Dediğim gibi Düşman Olacak Çapımızdan kişiler Deilsiniz Okey...