| |
- 10.Ekim.2020, 12:40 #11
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 512
- Beğenme
- 1248
- Beğenilme
- 1180
HE ÖNCE BİR BAŞKASINI KAÇ YIL ÖNCEKİ işini boş boş paylaşcana
KENDİ GUİLD MASTERIN TEROR ORGUTU SEMPATIZANLIGINDA BAN YEMİŞ. BUNU BILE BILE HALA O GUILDDESIN. SORDUGUMDA HEVVAL BİZE AÇIKLAMA YAPTI @Asgard HEVVALİ YANLIŞLIKLA BANLAMIŞ ÖZÜR DİLEYİP HEVVALİN BANINI AÇTI DIYORSUNUZ YANLIŞ ANLAŞIOLMADAN DOLAYI DIYE MILLETI KANDIRIYORSUNUZ. HEVVALİ SW DE ORGUTCULUKTEN BANLATAN BENIM BANI YANLIŞ ANLAŞILMADAN DEGIL GENEL AFDAN AÇILDI
SİZ PKK LI OLDUĞUNU BİLE BİLE SIRF KERVANLARDA YARDIM EDIYOR CAVEDEN PAY VERİYOR DİYE BİRİLERİNİ YALAYIN. HAYAT KISA HEVVALLER UÇUYOR DEDİĞİNİZ ADAMLA İŞBİRLİĞİ YAPIN
OLM BANA BOK ATANA KADAR KENDI PSILIGINIZDA BOGULUYORSUNUZ TUM SW TANIYOR HALA BURDA MAVAL OKUYORSUNUZ :d
Serverın 1.st Thief 1.st Trader 'i . Kervan çeker Kervan Çektirmez. Kervan bıraktırır Oyun bıraktırır. Kervan Çekecek kişiler İZİN İÇİN Özel mesaj atabilirsiniz . Bir süre çekmeniz için izin verebiliyorum tabi
10.Ekim.2020, 12:41 #12
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 1
- Beğenme
- 21
- Beğenilme
- 6
Evet sayın forum sakinleri maalesef ki "okuduğunu anlayamayan bir ÇOMAR" daha görüyoruz. Ne yazık ki bu AMPULlerin sayısı giderek artıyor. Yukarıda ne demişim???
P.S: Ben hiç bir zaman masum olduğumu iddia etmedim yada bu tarz eylem ve söylemlerde bulunmadım. Hiç birimiz masum değil.
ama bu little little in to the middle beyinli arkadaş algılayamıyor#PraysForWOLWO
10.Ekim.2020, 12:43 #13
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 512
- Beğenme
- 1248
- Beğenilme
- 1180
https://www.jollygame.net/forum/8-bs...tml#post510963
yukarıdaki konuda HEVVALİN TERÖR ÖRGÜTÜ SEMPATİZANLIGI YAPIP BAN YEDIGI ( BEN BANLATTIM)) DAHA SONRA BANA ITIRAZ ETMEK ICIN YONETIME TARAF TUTUUGNU KÜRTLERE KARŞI KOTU KARARLARA VERIYOR DİYEREK ASGARDA İFTİRA ATTIĞINI VE YONETIME IFTIRADAN TEKRAR BANLANDIGINI GOREBILRISINIZBUNA RAĞMEN YANINDA OLANLAR SF YE BANA NWA YA BOK ATIP DURMASIN :d
Serverın 1.st Thief 1.st Trader 'i . Kervan çeker Kervan Çektirmez. Kervan bıraktırır Oyun bıraktırır. Kervan Çekecek kişiler İZİN İÇİN Özel mesaj atabilirsiniz . Bir süre çekmeniz için izin verebiliyorum tabi
10.Ekim.2020, 12:44 #14
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 512
- Beğenme
- 1248
- Beğenilme
- 1180
SEN HEVVALİ Yalamaya devam et
SIRF KERVANDA PH BOTLA MAL SOKUYOR DİYE SAVAŞI YALAYAN ADAMSIN
YAŞIN UFAK BUYUYUNCE ANLARSIN
BAK BAAKYIM OYUNA BEN SENIN GIBI KIMSEYI YALIYOR MUYUM ? HERHANGİ BİR GUİLD DAVETINI KABUL EDIYOR MUYUIM
BOŞ BOŞ KONULAR AÇMADAN ÖNCE KENDİ KİRLİ GEÇMİŞİNE BAKACAKSIN
10.Ekim.2020, 12:46 #15
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 512
- Beğenme
- 1248
- Beğenilme
- 1180
10.Ekim.2020, 12:46 #16
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 1
- Beğenme
- 21
- Beğenilme
- 6
konuyu GA guild masterı değil, bir üyesi olarak (SailorMoon) ben açtım. konu başlığı senin sahteciliğine ve yalaklığına hitaben açılmıştır baktınız Bana fazla konu yok guildeki üyelere saldırmaya başlamışsın. Boyner-Hevval O BU ŞU beni ilgilendirmez amk Çomarları. Bana ait konularla gel. GELEBİLİRSEN
10.Ekim.2020, 12:49 #17
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 512
- Beğenme
- 1248
- Beğenilme
- 1180
Senin konuya senin sahteciliğin olarak başlayabilmen için sahte rank , phbotla sahte rank, kendı çarınla kervanda buff alarak yedıgın ban, gibi, onlarca sahte işlerden yediğn banları hafızalardan silmen ve oncelıkle hevval ile savaşı yalamayı bırakman lazım ki seni insanlar kaale alsın çocuk adam
boyner benı ılgılendırmez dıyorsun BOYNER ÇARI sen oynuyorsun benı dem ı kandırcakasın
EMANETÇİ VELET KENDİN 3 AY SAHTE RANK ÇEKTİN daha bi çar dizemedin el alemin çarlarıyla iş yapıyon .
10.Ekim.2020, 12:49 #18
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 1
- Beğenme
- 21
- Beğenilme
- 6
Gerçekten beynindeki loplarda sıkıntı mı var? Oyun birlik ve beraberlik üzerine kurulmuş ki İster tek takılırsın ister guild'e katılırsın. Şimdi de bir GUİLD de olduğum için yalaka olduk
10.Ekim.2020, 12:50 #19
10.Ekim.2020, 12:51 #20Konu Bilgileri
Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Giriş