| |
- 10.Ekim.2020, 12:00 #1
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 1
- Beğenme
- 21
- Beğenilme
- 6
WOLWO-Geçmiş Günler Gelecek
Kendisini serverın "Namus Bekçisi" sanan WOLWO-LovelyGirlz-MrhbBenYavuz gibi charların sahibi, kendini sürekli GM yanlısı, Oyun bekçisi gibi göstererek Trader-Thief-Hunter ranklarda sürekli sahte rank kastı ve kasmaya da devam ediyor. Serverda çok az kişi Haftalık Job Rank la ilgilendiği için anlık hareketlenmeleri göremeyebilir. Ama birazcık takibini yapan birisi, bir Thief charın (Alone_Boyz) 1 saatte 3-4k kasamayacağını anlayabilir ve bu sadece 1 örnek. Kendisinin ve bazı "sözde" arkadaşlarının adil oynamadığı oyunda haftalarca sahte rank kasarak "Silk" gelir elde ettiğini görebilirsiniz. Bu şahsın geçmişini aşağıya link olarak bırakıyorum. Yukarı kaydırarak rezilliğini görebilirsiniz. Söylenecek daha çok şey var da "Huylu huyundan vazgeçmez" atasözünü hatırlatır ve Parmağınla beni ve başkasını göstermeden önce ellerinin temiz olduğundan emin ol!! çünkü çok komik görünüyorsun.
P.S: Ben hiç bir zaman masum olduğumu idda etmedim yada bu tarz eylem ve söylemlerde bulunmadım. Hiç birimiz masum değil.
https://www.jollygame.net/forum/14-b...dulleri-8.html (05.Şubat.2018)
https://www.jollygame.net/forum/14-b...ulleri-11.html (24.Kasım.2019)Konu omerfaruker tarafından (10.Ekim.2020 Saat 12:03 ) değiştirilmiştir.
10.Ekim.2020, 12:10 #2
10.Ekim.2020, 12:11 #3
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 99
- Beğenme
- 400
- Beğenilme
- 720
Geçmiş araştırılıcaksa ilk başta guıld amblemını pkk bayrağı yapan sonrasında da ban yiyen masterindan başlayalim.
https://www.jollygame.net/forum/8-bs...tml#post510963
Ayrica terörist bu kardaşım diyip de oyun bu dıyen tüm dostlara slms.
Konu Historia tarafından (10.Ekim.2020 Saat 12:13 ) değiştirilmiştir.
Vaktiyle bir Atsız varmış ; var olsun!
RedLine
Adalet BAKANI
Tengri Biz Menen
10.Ekim.2020, 12:17 #4
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 1
- Beğenme
- 21
- Beğenilme
- 6
insanları tanımadan yargılıyorsun(uz). Benim tanıdığım oynadığım insan sizin hakeret ve suçladığınız insan aynı değil.Şimdi 40 yılda bi açtığım konuyu kirletmeden siktir olabilirsin izin verdim.
Konu omerfaruker tarafından (10.Ekim.2020 Saat 12:25 ) değiştirilmiştir.
10.Ekim.2020, 12:22 #5
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 99
- Beğenme
- 400
- Beğenilme
- 720
Senın oyunda tanıdıgın adam 1 kere Ne kadar pkklı varsa an. sıkıyım yaz senden özür dilicem dedigim de cevap veremeyen kolpanın teki. Sizde rahatlattığınız vicdanınınızla devamke
Vaktiyle bir Atsız varmış ; var olsun!
RedLine
Adalet BAKANI
Tengri Biz Menen
10.Ekim.2020, 12:30 #6
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 512
- Beğenme
- 1248
- Beğenilme
- 1180
2 YIL Önceki olayı ısıtıp geliyorsun
BAK ŞİMDİ BEN Bİ HAFTA ÖNCEKİ OLAYIN VİDEOSUNU ATIYORUM HANİ GUİLD OLARAK HOTANDA BİR DENİZİN ORTASINDA SAHTE RANK KASTIĞINIZ TOPLUCA SONRA FARKEDİLİNCE ÇARLARI ÇIKARDIĞINIZ
ŞU 1 . BOK YEMEN 1 HAFTA ONCE BUNU SIKAYET ETMEDIM5 DK DOLMADAN MALLARI CIKARIP TOPLUCA KAYBOLDUNUZ HANİ
https://www.youtube.com/watch?v=kyK9rPQezkwKonu LittleMiddle tarafından (10.Ekim.2020 Saat 12:35 ) değiştirilmiştir.
Serverın 1.st Thief 1.st Trader 'i . Kervan çeker Kervan Çektirmez. Kervan bıraktırır Oyun bıraktırır. Kervan Çekecek kişiler İZİN İÇİN Özel mesaj atabilirsiniz . Bir süre çekmeniz için izin verebiliyorum tabi
10.Ekim.2020, 12:32 #7
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 512
- Beğenme
- 1248
- Beğenilme
- 1180
BU DA BAŞKA Bİ sahte rankdan yedıgın ceza GA BOYNER LE OYNADIGINI ALEM BILIYOR O ÇARDA YAĞIZ YOK HERKES BILIYOR
BU 2.CEZANNN
Lady_Aqua > Thief *_Boyner_ > _Gods_Army_
KAF_KAF_KAF > Thief *GA_TiKEE > _Gods_Army_
UnderStanT > Thief *GA_HUKUMDAR > _Gods_Army_
KRaL__41 > Trader *KOYDUMTEK > _Gods_Army_
Madde 14. Job savaşlarının düzenlenmesi ve bazı yasaklamalar.
1. Dost/Guild veya ikinci bir karakter açarak mal transferi gerçekleştiren Thieflerin hesapları sahte job rank suçlaması ile kapatılır.
Kuralı çerçevesinde, Lady_Aqua (*_Boyner_) - KAF_KAF_KAF (*GA_TiKEE) - UnderStanT (*GA_HUKUMDAR) adlı Thief karakterler kendi guildlerinde bulunan KRaL__41 (*KOYDUMTEK) adlı Trader karakterden mal transferi gerçekleştirmek suçuyla süresiz olarak uzaklaştırılmışlardır.Konu LittleMiddle tarafından (10.Ekim.2020 Saat 12:36 ) değiştirilmiştir.
Serverın 1.st Thief 1.st Trader 'i . Kervan çeker Kervan Çektirmez. Kervan bıraktırır Oyun bıraktırır. Kervan Çekecek kişiler İZİN İÇİN Özel mesaj atabilirsiniz . Bir süre çekmeniz için izin verebiliyorum tabi
10.Ekim.2020, 12:34 #8
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 512
- Beğenme
- 1248
- Beğenilme
- 1180
Bakın bakın ömer faruk beyin bir başka sahte rankı bu sefer tek başına BU 3.CEZASI BU OMER FARUK YANI GA_Ohyess
Ica > Thief *GA_SaLaZaR
Kervanı kenarı çekerek Exp kastığı için 1 hafta süre ile uzaklaştırıldı. Job Exp ve Leveli sıfırlanmıştır. bu sefServerın 1.st Thief 1.st Trader 'i . Kervan çeker Kervan Çektirmez. Kervan bıraktırır Oyun bıraktırır. Kervan Çekecek kişiler İZİN İÇİN Özel mesaj atabilirsiniz . Bir süre çekmeniz için izin verebiliyorum tabi
10.Ekim.2020, 12:37 #9
10.Ekim.2020, 12:38 #10Konu Bilgileri
Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Giriş