| |
- 15.Ekim.2020, 09:51 #11
15.Ekim.2020, 10:00 #12
16.Ekim.2020, 12:41 #13
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 512
- Beğenme
- 1248
- Beğenilme
- 1180
Sa cümleten hayirli cumalar güncelll omerfaruk sailoormoon SailoorMoonun maceralari beni veya baskasini 2/3 yil onceki sahte rank icin elestiren kahpenin daha taptaze sahte ranklari hepsi de benim ifşalarim ( omerfaruk Ga_ohyess) birsuru nicki daha.
SailorUranus > Trader *IFS_Uranus
SailorVenus > Trader *MeIiodas_
Kervanı kenarı çekerek Exp kastıkları için 1 hafta süre ile uzaklaştırıldılar. Job Exp ve Leveli sıfırlanmıştır.
Ica > Thief *GA_SaLaZaR
Ömer farukun sahte rankları son bir kaç ayda ki . Ve dostunun sailloonmoon ga ohyess
Kervanı kenarı çekerek Exp kastığı için 1 hafta süre ile uzaklaştırıldı. Job Exp ve Leveli sıfırlanmıştır.
Üsteki 2 banlanan da yakin zaman hem thief hem trader sahte rank +omer faruk comarinin bak bu alttqki de daha bugun banlattim diger senin guild union arkadasin
Rahel_ > Hunter *Z10_Rahel
Chesterf1eld > Trader *RouthesS_
Winst0nl1ght > Trader *C7bhtz
Kervanı kenarı çekerek Exp kastıkları için 1 hafta süre ile uzaklaştırıldılar. Job Exp ve Leveli sıfırlanmıştır.Serverın 1.st Thief 1.st Trader 'i . Kervan çeker Kervan Çektirmez. Kervan bıraktırır Oyun bıraktırır. Kervan Çekecek kişiler İZİN İÇİN Özel mesaj atabilirsiniz . Bir süre çekmeniz için izin verebiliyorum tabi
24.Ekim.2020, 13:59 #14
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 512
- Beğenme
- 1248
- Beğenilme
- 1180
SailorMoon geçmişini bu konuda şuan ki marifetlerini aşagidaki konuda gorebilirsiniz. https://www.jollygame.net/forum/55-b...normaliik.html
Serverın 1.st Thief 1.st Trader 'i . Kervan çeker Kervan Çektirmez. Kervan bıraktırır Oyun bıraktırır. Kervan Çekecek kişiler İZİN İÇİN Özel mesaj atabilirsiniz . Bir süre çekmeniz için izin verebiliyorum tabi
30.Aralık.2020, 10:09 #15
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 512
- Beğenme
- 1248
- Beğenilme
- 1180
ailorUranus > Trader *IFS_Uranus
Kervanı kenarı çekerek Exp kastıkları için 1 hafta süre ile uzaklaştırıldılar. Job Exp ve Leveli sıfırlanmıştır.
Ica > Thief *GA_SaLaZaR
Ömer farukun sahte rankları son bir kaç ayda ki . Ve dostunun sailloonmoon ga ohyess
Kervanı kenarı çekerek Exp kastığı için 1 hafta süre ile uzaklaştırıldı. Job Exp ve Leveli sıfırlanmıştır.
Üsteki 2 banlanan da yakin zaman hem thief hem trader sahte rank +omer faruk comarinin bak bu alttqki de daha bugun banlattim diger senin guild union arkadasin
Nihan_1 > Trader *Tradeor
R3F0RM > Trader *REEEF
G_BecK > Trader *B3CK_
LordFaramir > Hunter *AOOOOO
Huracan > Hunter *Hurcana
Ditch > Hunter *EYW_Ditch
2XD > Hunter *3XD
5EVER > Thief *XIV_Century
HinataHyuga > Thief *V_Century
SaiIorPluto > Thief *XXV_Century
SaiIorPluto > Thief *XXV_Century 2. defa sahte rank cezası aldığı için süresiz uzaklaştırıldı.
Konu güncellemeler başladıysa biz de başlayalım ufaktan inşallahKonu LittleMiddle tarafından (30.Aralık.2020 Saat 10:11 ) değiştirilmiştir.
Serverın 1.st Thief 1.st Trader 'i . Kervan çeker Kervan Çektirmez. Kervan bıraktırır Oyun bıraktırır. Kervan Çekecek kişiler İZİN İÇİN Özel mesaj atabilirsiniz . Bir süre çekmeniz için izin verebiliyorum tabi
30.Aralık.2020, 16:52 #16
01.Ocak.2021, 14:38 #17
05.Ocak.2021, 16:14 #18
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 512
- Beğenme
- 1248
- Beğenilme
- 1180
SA KG
05.Ocak.2021, 18:34 #19
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 512
- Beğenme
- 1248
- Beğenilme
- 1180
As .
06.Ocak.2021, 02:58 #20
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 512
- Beğenme
- 1248
- Beğenilme
- 1180
BetirS Kadirin ekip arkdaşı ömer ile birlikte maceraları
ailorUranus > Trader *IFS_Uranus
Ica > Thief *GA_SaLaZaR
Nihan_1 > Trader *Tradeor
R3F0RM > Trader *REEEF
G_BecK > Trader *B3CK_
LordFaramir > Hunter *AOOOOO
Huracan > Hunter *Hurcana
Ditch > Hunter *EYW_Ditch
2XD > Hunter *3XD
5EVER > Thief *XIV_Century
HinataHyuga > Thief *V_Century
SaiIorPluto > Thief *XXV_Century
SaiIorPluto > Thief *XXV_Century 2. defa sahte rank cezası aldığı için süresiz uzaklaştırıldı.
Konu güncellemeler başladıysa biz de başlayalım ufaktan inşallahServerın 1.st Thief 1.st Trader 'i . Kervan çeker Kervan Çektirmez. Kervan bıraktırır Oyun bıraktırır. Kervan Çekecek kişiler İZİN İÇİN Özel mesaj atabilirsiniz . Bir süre çekmeniz için izin verebiliyorum tabi
Konu Bilgileri
Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Giriş