| |
- 10.Ekim.2020, 15:46 #1
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 512
- Beğenme
- 1248
- Beğenilme
- 1180
SaiLoorMoon-Geçmişi bırak Şuana Bak :)
SailoorMoon Denen kişinin ibretlik TOPLU SAHTE RANK videosudur BİZDE KENDİ çapımzıda geçmişte kastık
ama bu kadar hayvancasını anca bu yapardı. .İyi seyirler. Biraz kısa oldu kendimi ifşa ettim hotan kapıda thıef çarı bıraktım yanımdan bi hunter geçti bunlardan gördü direk çarları PHBOTTAN AYNI ANDA KAPATTILAR VİDEODA GÖZÜKÜYOR
PHBOTTAN BIKMADILAR AMK
3 KERE BANLATTIM HALA USLANMADILAR
PHBOTLA MAL DOLDURUP SATIP AYNI ANDA OYUNDAN CIKARIYORLAR
BEN VİDEOYU BİRAZ ERKEN AÇSAYDIM ŞİMDİYE TOPLU BAN YİYECEKTILER DE 1.5DK İLE KURTULDULAR DUA EDIYORLARDIR
OHcokYess hayırlı işlerrr yapıyorsun bu sporu hep de prooo
Nihan_1 > Trader *Tradeor
R3F0RM > Trader *REEEF
G_BecK > Trader *B3CK_
LordFaramir > Hunter *AOOOOO
Huracan > Hunter *Hurcana
Ditch > Hunter *EYW_Ditch
2XD > Hunter *3XD
5EVER > Thief *XIV_Century
HinataHyuga > Thief *V_Century
SaiIorPluto > Thief *XXV_Century
Kervanı kenarı çekerek Exp kastıkları için 1 hafta süre ile uzaklaştırıldılar. Job Exp ve Leveli sıfırlanmıştır.
SaiIorPluto > Thief *XXV_Century 2. defa sahte rank cezası aldığı için süresiz uzaklaştırıldı.
Konu LittleMiddle tarafından (30.Aralık.2020 Saat 10:50 ) değiştirilmiştir.
Serverın 1.st Thief 1.st Trader 'i . Kervan çeker Kervan Çektirmez. Kervan bıraktırır Oyun bıraktırır. Kervan Çekecek kişiler İZİN İÇİN Özel mesaj atabilirsiniz . Bir süre çekmeniz için izin verebiliyorum tabi
10.Ekim.2020, 22:19 #2
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 25
- Beğenme
- 16
- Beğenilme
- 16
ne kadar boşsun amk anca dalaveresin, hiç birini savunmuyorum ama boyner itiyle borçka kaşarı diye dalga geçiyorsun adresin telefonun istendiği zaman galaksiden kayboluyorsun işin gücün ortalıgı karıştırıp gmleri yalamak bi cık siktir git artık kodumun utanmazı
10.Ekim.2020, 22:28 #3
- Durum
- Favori Oyun Silkroad Online
- Konular
- 17
- Beğenme
- 17
- Beğenilme
- 19
Ulan swdeki adam dediklerim bile sahtekar çıktı bana yahya kervana gel dediklerinde gitmiyordum iyikide gitmemişim eline sağlık @LittleMiddle
11.Ekim.2020, 02:11 #4
14.Ekim.2020, 14:34 #5
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 512
- Beğenme
- 1248
- Beğenilme
- 1180
SailorUranus > Trader *IFS_Uranus
SailorVenus > Trader *MeIiodas_
Kervanı kenarı çekerek Exp kastıkları için 1 hafta süre ile uzaklaştırıldılar. Job Exp ve Leveli sıfırlanmıştır.
Ica > Thief *GA_SaLaZaR
Kervanı kenarı çekerek Exp kastığı için 1 hafta süre ile uzaklaştırıldı. Job Exp ve Leveli sıfırlanmıştır.
Üsteki 2 banlanan da yakin zaman hem thief hem trader sahte rank +omer faruk comarinin bak bu alttqki de daha bugun banlattim diger senin guild union arkadasin
Rahel_ > Hunter *Z10_Rahel
Chesterf1eld > Trader *RouthesS_
Winst0nl1ght > Trader *C7bhtz
Bunlar da bunun bu ay ve gecen aylardaki sahte ranklari hani bana 2018 deki seye bok atanga nin çomarlari
Serverın 1.st Thief 1.st Trader 'i . Kervan çeker Kervan Çektirmez. Kervan bıraktırır Oyun bıraktırır. Kervan Çekecek kişiler İZİN İÇİN Özel mesaj atabilirsiniz . Bir süre çekmeniz için izin verebiliyorum tabi
14.Ekim.2020, 20:14 #6
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 512
- Beğenme
- 1248
- Beğenilme
- 1180
güncel GA'nın kendisi sahte rank kasmasına rağmen başkalarının sahte rank kasmasını eleştiren veledi.
14.Ekim.2020, 20:24 #7
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 1
- Beğenme
- 21
- Beğenilme
- 6
https://www.jollygame.net/forum/8-bs...gelecek-6.html
+ yanlişin var yavuzhan orda bende vardm ve 1 dk çarlar çikana kadar bekledk sadece thief görünce normal olarak çarlari ciktik
-Tamamdır sen eğer yanlış diyorsan yanlıştır birşeye .Siliyorum bu video ile ilgili yorumları konudan .
14.Ekim.2020, 21:24 #8
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 512
- Beğenme
- 1248
- Beğenilme
- 1180
Güncell
14.Ekim.2020, 21:25 #9
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 512
- Beğenme
- 1248
- Beğenilme
- 1180
Ica > Thief *GA_SaLaZaR
Ömer farukun sahte rankları son bir kaç ayda ki . Ve dostunun sailloonmoon ga ohyess
Kervanı kenarı çekerek Exp kastığı için 1 hafta süre ile uzaklaştırıldı. Job Exp ve Leveli sıfırlanmıştır.
Üsteki 2 banlanan da yakin zaman hem thief hem trader sahte rank +omer faruk comarinin bak bu alttqki de daha bugun banlattim diger senin guild union arkadasin
Kervanı kenarı çekerek Exp kastıkları için 1 hafta süre ile uzaklaştırıldılar. Job Exp ve Leveli sıfırlanmıştır.Serverın 1.st Thief 1.st Trader 'i . Kervan çeker Kervan Çektirmez. Kervan bıraktırır Oyun bıraktırır. Kervan Çekecek kişiler İZİN İÇİN Özel mesaj atabilirsiniz . Bir süre çekmeniz için izin verebiliyorum tabi
15.Ekim.2020, 09:31 #10
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 512
- Beğenme
- 1248
- Beğenilme
- 1180
SailoorMoonun maceralari ( omerfaruk Ga_ohyess) birsuru nicki daha.
Ica > Thief *GA_SaLaZaR
Ömer farukun sahte rankları son bir kaç ayda ki . Ve dostunun sailloonmoon ga ohyess
Kervanı kenarı çekerek Exp kastıkları için 1 hafta süre ile uzaklaştırıldılar. Job Exp ve Leveli sıfırlanmıştır.Serverın 1.st Thief 1.st Trader 'i . Kervan çeker Kervan Çektirmez. Kervan bıraktırır Oyun bıraktırır. Kervan Çekecek kişiler İZİN İÇİN Özel mesaj atabilirsiniz . Bir süre çekmeniz için izin verebiliyorum tabi
Konu Bilgileri
Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Giriş