hahahahahhaahahahhahahh lan kaleye gelmeyenin g*tünü siksinler.. kapıdan başlayıp kalenin kalbine kadar leşlerinizi sericez. boş kale bırakmana gerek yok zaten eze eze alıcaz..
Hotan sefiri POWER a itiaat ediceksiniz... Boş kale bırakacakmış korkudan gelmiyoz demiyoda.
Valla aga hak verıyorum geçen hafta Jöntürkler ChaosTornado ve Biz KAN_DAVASI (Not: 2 guıldle ilişkimiz yoktur) guıldı geldiğimiz patates olduk amk Bence bu hafta CT götü kollasın
ahahahah yalayacak union bulamadınız savaşa gelmeyeceksiniz gibi hissettim
kafanızı duvarlara vuraa vuraa alıcaz o kaleyi.Gelmezseniz darılırım.
Bot işine gelince config falan diyorsun anlamıyorum biz kimseye bişey ayarlamadık. İllegal hiçbir oluşumla işimiz olmaz. Oyunumuzu oynuyoruz.
Tek bir kötü hamle , kırk iyi hamleyi boşa çıkarır.
Altına yatmadığınız adam kalmadı bsroda hala ne konuşuyon sen dingil.
ALTIMIZA ALDIĞIMIZ ADAMDA ÇOK O YUZDEN BİRBİRİNİ ANASINA SÖVENLER HİÇ BİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ DEVAM EDİYOR YOLUNA EN YAKIN ÖRNEĞİDE CT GUILDİDİR SAKSOSUZ
ADIM ATAMAZ OLMUŞLAR
ALTIMIZA ALDIĞIMIZ ADAMDA ÇOK O YUZDEN BİRBİRİNİ ANASINA SÖVENLER HİÇ BİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ DEVAM EDİYOR YOLUNA EN YAKIN ÖRNEĞİDE CT GUILDİDİR SAKSOSUZ
ADIM ATAMAZ OLMUŞLAR
Bak bu konuda yanılıyorsun. Konuşmayım diyorum ama zorla konuşturacaksın. Biz nwa ile unionken ben o zaman su guildindeydim ve stafı çalındınız ve o stafta benim de payım vardı ben size baya sövdüm ve siz kurucusu olduğum guildle (CT) union oldunuz. Ona ne demeli peki.
Kanka Bizim Gitme Amacımız DW Adam Kalmıyor Savaş Saatinde CT JT PW Ne gelirse Avlıyorduk AD:gsafhsdf
Benyildo Nickli Üyeden Alıntı
Valla aga hak verıyorum geçen hafta Jöntürkler ChaosTornado ve Biz KAN_DAVASI (Not: 2 guıldle ilişkimiz yoktur) guıldı geldiğimiz patates olduk amk Bence bu hafta CT götü kollasın