| |
Konu:LAZ_LORD nankörlüğü
- 05.Ocak.2021, 21:09 #21
05.Ocak.2021, 21:09 #22
05.Ocak.2021, 21:12 #23
05.Ocak.2021, 21:18 #24
05.Ocak.2021, 21:20 #25
05.Ocak.2021, 21:49 #26
- Durum
- Favori Oyun bSRO & aSRO
- Konular
- 105
- Beğenme
- 445
- Beğenilme
- 708
Ferat kahpesi şimdi sana yazacaklarıma lafı evirip çevirmeden cevap vermeni istiyorum.
1- Diyorsunki sw de kimse çift job yapmazken siz yaptınız. Bu sw de çift job ne zaman hangi guildle başladı ne zaman bitti?
2- Diyorsunki Ga dan ana bacı küfür yiyordunuz iş birliği yapıyosunuz? Biz ga ile ne zaman nerde iş birliği yaptık? Ga ile hafta sonları online sayımız yettiğinde sabahlara kadar ap kapışması yapıyoruz 2 haftadır.Böylemi iş birliği yapıyoruz?
3-Cave de unique-item için herşeyi yaparsınız demişsin bunla ilgili alt başlık olarak soruları sorayım:
a) Cavede kuru kalabalık yapsın diye ct yi uniona almıştık istediğimiz oluyordu. oynamayı bilen kişi sayısı 2 yi geçmez. Neyse ct unionuyla caveden staff aldık hemde 13t gibi kelepir bi paraya.İşler yolunda giderken raqseti guildden atın yoksa unionu bozarız dedim. item için herşeyi yapan biri raqseti görmezden gelmezmiydi? Küfrettiği zamanları unutup sizin deyiminizle temiz sayfa açmazmıydı?
b) Uniondan sizi attıktan sonra ramiz 1 hafta hala bizim tsye gidip geldi arayı bulmak için.Biz sebeplerimizi anlatıp artık olmayacağını söyledik. Ramiz buna rağmen bizle cave gelmeye devam ediyordu 2 yada 3. gün ben kendisine dedim ki; ''ramiz biz guild dışı yardımı istemiyoruz bidaha cave ptsi için bizden kimseye poke atma. Seninle unique alacağımıza elimiz boş dönelim daha iyi.'' İtem için oynuyor olsak ramizi kullanmazmıydık sonuna kadar?Nick: AusePride-D4rKLighT
Guild: Marvel-POWER
Since 2012
05.Ocak.2021, 22:14 #27
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 113
- Beğenme
- 338
- Beğenilme
- 280
Tamam peki power guildi aktif değildi caveye'de girmiyordu AcemiMR tek başına charıyla nwa' guildine tek başına arada yardıma geliyordu sizden 3kişi giriyormuş o chara fearlese ks atmıştık Neith'te ve fight staff AcemiMR ' nin çantasına gelmişti. nwa' guildiyle aranızda geçenler beni ilgilendirmez o ks partisinde bende vardım ve o gün korunan app benim oyuncularım tarafından ve nwa tarafından korundu. o fight staftan kimse 1 kuruş bile almadı. nwa'nın bana demesi AcemiMR fight stafı çaldı geri vermiyor lafıydı bunun bana açıklamasını yap ben sana herşeyin açıklamasını yaparım.
05.Ocak.2021, 23:05 #28
05.Ocak.2021, 23:10 #29
- Durum
- Favori Oyun bSilkroad
- Konular
- 9
- Beğenme
- 46
- Beğenilme
- 35
Bize hırsız diyorsun guıldindeki sahte kasarken ve düşünmedinmi hani bu kadar buda hırsızlığa giriyor hani bu kadar haysiyetten fln bahsettin ya senin bu yaptığında emek hırsızlığana giriyor peki onuda geçtim benim koruduğum hunter app ye ks ye geliyorsun . Açıkla oradan fight düşerse aynı cümleleri aynı globalleri atarım ancak roller değişik olur bu sefer
05.Ocak.2021, 23:11 #30Konu Bilgileri
Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Giriş